mandag 12. august 2013

1000 åpne hager


For tredje år på rad arrangerer Hageselskapet 1000 åpne hager søndag18. august. "Hage-Norge slår opp hageportene" og det gjør vi også. Vi har vært med før. Det var spennende og veldig inspirerende å møte mange andre med samme interesse for hage. ( Men også litt skummelt å åpne hageporten.) Hagen vår ligger ved E18 (Askimveien 194) ca. 3 km fra Kråkstad hagesenter på venstre side hvis du kommer fra vest . Se  etter skilt. Vi har åpent fra 12.00 til 17.00. Har du anledning, hjertelig velkommen.Erteblomster gir en ubeskrivelig duft.


                                                Brekkbønnene på god vei.

En del av kjøkkenhagen som flere ganger stod under vann, ble i år til blomsterbed.
Solnedgangen har flytta på seg betraktelig siden midtsommer og ferien er over. Det er vemodig. Anne


14 kommentarer:

 1. Det blir spennande med open hage. Eg hadde heilt sikkert dukka opp visst avstanden hadde vore ein god del kortare. Men håper eg kan lese litt om dagen her på bloggen din.
  Lykke til!!!

  SvarSlett
 2. Å for noen knallfine bilder!! Hagen deres er absolut verdt et besøk. Skulle ønske jeg bodde nærmere!! :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med åpen hage! De som kommer til deg får mye fint å se på. Jeg var med på det første året, men har ikke hatt overskudd til det etterpå. Håper du får fint vær til søndag!

  SvarSlett
 4. Å besøke hagen og deg hadde hvert veldig artig, det blir nok litt forlangt å dra.
  Dere er så flinke som åpner hagen og deler kunnskap og fine blomster med andre.
  Lykke til, jeg håper været er på din side.

  Marit.

  SvarSlett
 5. Lycka till med öppen trädgård på söndag! TÄNK om man kunde fått se din oas med egna ögon..! Nu ska jag googla Askimveien 194 :-)
  Ha det bra! Kram Maria

  SvarSlett
 6. Lykke til på søndag!
  Masse flotte bilder! Blir helt sikkert kjempestas.

  SvarSlett
 7. Lykke til på søndag. Håper det kommer mange, for det ser så flott ut hos dere. :) Klem

  SvarSlett
 8. Hej Anne....tak for din søde kommentar hos mig. Jeg er sikker på at det bliver en dejlig dag til åben have og var det ikke fordi det er lidt af en udflugt ja så kunne det godt friste at kigge forbi :0)

  Dorthe

  SvarSlett
 9. Lycka till med öppen trädgård! Det är så fint hos dig, så man skulle gärna se det i verkligheten. Ha det gott!

  SvarSlett
 10. Å, det ser så hggelig ut i hagen din. Du har mange fine detaljer jeg gjerne skule kikket nærmere på. Skulle gjerne besøkt deg, men den søndagen er jeg til fjells. Lykke til med Åpen hage.

  SvarSlett
 11. Held og lykke med Åben Have. Jeg ville gerne komme forbi, men lidt for langt vist;0). Kan godt forstå det er lidt mærkeligt at åbne havelågen for mennesker man ikke kender, men det bliver sikkert en dejlig oplevelse fyldt med begejstring for haven.

  Dejlig aften fra Katinka

  SvarSlett
 12. Å...så nyyydelige bilder fra hagen din!...og spennende at du er med på åpne hager...en treffes med felles interesse:)
  God helg:)

  SvarSlett
 13. Skønne billeder fra din smukke have.
  Håber du har haft mange besøgende.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 14. Virkelg en fin hage dere har her! Tenker de var veldig glade som fikk lov å komme på besøk her:-) Jeg var innom tre hager i går og var veldig glad for å se hvordan andre har gjort det i hagene sine. Flott inspirasjon og veldig koselig å treffe andre hageglade. Selv med folk jeg aldri hadde truffet før fant vi tonen og hadde mye å prate om:-)

  SvarSlett