lørdag 3. august 2013

Hagen vår i begynnelsen av august


I fjor vanna vi krukkene EN gang. I år har det regna ca. 20 mm siden slutten av juni. Vi klager ikke. Det har vært og er en fantastisk sommer. Måtte den bare vare lenge!
                                Humlene elsker kulestistel.
Inspirasjonen fikk jeg i København utenfor en restaurant.
                                                          Klar, ferdig gå!
                                                          God helg! Anne

11 kommentarer:

 1. Ser nesten ut som kannene er på vei ut på egen hånd, men så vel er det vel ikke. Det har vært en deilig sommer, selv om vi hageelskere hadde hatt litt mere ro i sjelen hvis det kom ei regnskur i ny og ne.

  Brita

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det som hadde vært drømmen, om de hadde klart det!

   Slett
 2. Ja, hoppas sommaren fortsätter länge till. Så snyggt med dahliorna i urnorna. Åh, är det buddleja du har där, mina dog i vinter.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvarSlett
 3. Det har vært en deilig sommer så langt, litt vanning kan man leve med heldigvis. inspirerende å se de flotte dekrasjonene du har laget med planter fra hagen.

  Anne

  SvarSlett
 4. Vad fint du har det, och vilka härliga arrangemang, med Daliorna och violerna. Har du något namn på de violetta små bollarna som står ihop med vita Rudbeckian? Ha det gott /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Allium sphaerocephalon heter de. De settes om høsten. I fjor kjøpte jeg mange for det gir så fin effekt sammen. De bør settes sammen med planter som kan støtte dem.

   Slett
 5. Dere er heldige, her på sunnmøre har det regnet plenty.. Fortsatt god hagesommer :)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! Hagen din viser ikke noen tegn på å lide i törken, selv om det selvfölgelig er lettere når vannet kommer fra oven enn i vannkanner:-)
  Ha en fin söndag!
  Klem!

  SvarSlett
 7. Vakre bilder! De urnene med dahlia i var så fine! Ja, vannkanner har vært en del av fotografier her også. Men jeg har ikke savnet fjorårets regnsommer, nei. Da er det bedre å vanne!
  Ha en fin søndag :-)

  SvarSlett
 8. Jag med... jag vattnar och jag vattnar! Häromdagen skaffade jag en Allium spaerocephalon, de är vackra och jag hoppas att de ska sprida sig åt alla håll. Jag har fastnat för löksläktet.
  Så fint du gör i din trädgård! Njut av kvällen.
  Kram Maria

  SvarSlett
 9. For noen fantastiske bilder! Disse er jo "proffe". Utrolig flotte kanner med NYDELIGE planter og frøkapsler. Et bilde jeg må komme tilbake til flere ganger og bare DRA inspirasjon fra!! :):)

  SvarSlett