mandag 19. august 2013

Cobaea scandens, klokkeranke og krukker.


I år har vi en følelse av å gå gjennom en tunnel når vi går under pergolaen. Klokkerankene vokser og vokser. Kanskje slår den den gamle rekorden på 7 meter.
                                Cosmosen har endelig såvidt begynt å blomstre.
                                Det er meldt sommervær hele uka. Anne


8 kommentarer:

 1. Oj 7 meter! Det var inte dåligt. Så frodigt och fint hos dig.
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Så frodig og fint det er hos deg! Skikkelig sensommerprakt!
  Ha en fin uke!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Herlig frodig! Koselig med fuchsia blomster på fat. Skimter jeg noen mørke dahlia bak krukken? De har en skikkelig flott farge. Ha det bra :)

  SvarSlett
 4. Så frodig og flott det er hos deg! 7 meter må da være rekord her i Norge? Det er en hyggelig værmelding for tiden ja, måtte det bare vare!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Det var noen enormt vakre bilder! Utrolig herlig når plantene danner vegger i hagen. Synes du har en så nydelig grus i hagen, som fremhever terrakotakrukkene perfekt! Skulle gjerne hatt en hagevandring inni denne herlige frodigheten.

  SvarSlett
 6. Wow så nydelig, jeg liker så godt det litt ville.
  Klokkeranke er det en staude som kommer igjen eller sår du den hvert år,,,
  Det er så frodig og plantene i krukker ser så kraftige ut, sommeren har vært fin og det er så deilig med denne august måneden som viser seg fra sin beste side.

  Ha en fin dag, Marit.

  SvarSlett
 7. Så flott det blir, når den blir så diger! Sommervær hele uka ja, men tenkte på dere på søndag, da det var åpen hage. Kunne jo fått litt mindre regn... Håper det var greit allikevel :-)

  SvarSlett