fredag 23. august 2013

Agaphantus, dahlia m.m.


Det er så deilig å komme tilbake til hagen etter endt arbeidsuke. Går flere runder for å se hva som har skjedd de siste fem dagene. Det er full sommer. Det blomstrer og gror. Det er helgeglede.
Se flere helgegleder hos Vivi.                                                  God helg! Anne


9 kommentarer:

 1. Så flott! Synd med regnet forrige søndag....ble ikke noen hageutfart til åpne hager på meg i det været. Håper du hadde en fin hagedag!

  SvarSlett
 2. Så flotte agapanthus du har! De er så vakre å se på. Jeg har en som er hvit som har en stor blomst. I fjor hadde jeg en som var blå som blomstrer. Får du dine til å blomstre hvert år?

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Disse har jeg hatt i to år og de har blomstra. Kjøpe dem for 10 kr. stykket. Er ganske fornøyd med det. Har to stk. som jeg har hatt noen år, hvor den ene blomstrer hvert år, mens den andre tar pause i år. Det er alltid spennende å ta dem ut av kjelleren om våren. Har de klart seg?

   Slett
 3. Flott blomstring hos deg fremdeles! Dahliaen og agapanthusen er nydelige.
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Nydelig blomster og masse gleder her Anne.
  Så fine blå liljeklokker, klem fra Marit.

  SvarSlett
 5. Det er virkelig nydelig å gå hagerunde og se alt som er skjedd siden sist! Spennende å følge med på alle knoppene som springer ut. Flotte blå agapanthus du har, de passet så gpdt sammen med alle de limegrønne nyansene.

  SvarSlett
 6. Dendär Agapantusen är jag bra avundsjuk på, den är så fin.
  Det blomstrar så vackert hos dig. Ha en skön helg!

  SvarSlett
 7. Hei
  Ja, dette er virkelig en stor glede. Ingen ting er som og komme hjem til hagen, roen og helga.

  Kjempe hyggelig at du ville dele din helgeglede! Klem

  SvarSlett
 8. Hyggelig å komme innom hagen din etter en lang bloggpause i ferien. Det vokser og gror for fullt hos deg. Skjønner godt at du gleder deg stort over å komme hjem til den etter arbeid. Apagantusen var flott. Min har ikke blomstret på to år..., men gir ikke opp:)

  SvarSlett