lørdag 30. mars 2019

Nå er det krokustid og sommertid


Nå er det  vår og krokustid og vi er på full fart inn i sommertida.                                                  Julerose som har frøsådd seg. Det er spennende.                              I dag har det vært flere humledronninger som har dykket ned i krokusene.I dag har det vært sol, regn og kveldssol. Vårregn er godt og det lukter så godt. Lenker til TrädgårdsFägring
God sommertid! Anne12 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Utrolig hvor mange flotte vårblomster du har. Jeg lengter så etter vårblomster at jeg blir helt dårlig. Men det hjelper å se dine flotte bilder. Krokus er bare så flotte.

  Nyt blomstringen! Klem, Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Slett
 2. Hei Anne

  Ja pludselig bliver det sommertid.
  Man må sige at vårblomsterne er kommet flot fra start hos dig.
  Crocus og humler er en super kombination!

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlett
 3. Sikken et skønt blomster-tæppe du pludselig har. Det ser vidunderligt ud!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 4. Hej Anne!
  Det är helt fantastiskt med både snödroppar och krokus hos dig. Någon humla har jag inte sett ännu, men ett ensamt bi som var ute på jakt efter mat. Vi fick lite snö på morgonen, men nu tror jag att det klarnar. Vilken härlig tid, och dina bilder är så fina.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlett
 5. Hei Anne.
  Flotte bilder av krokus og snøklokker. Nå har vi stilt klokken og det går mot sommer. Her var det frost i natt og det er meldt kaldere vær fremover.
  God søndag.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 6. Så flotte krokusbed du har, Anne. Hos meg har mye krokus forsvunnet etter at hjorten har vært på ferde. I år har jeg ikke hatt den på besøk, så det er bra, men jeg må nok investere i flere krokusløk til høsten. Ha en fin avslutning på mars. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlett
 7. Otroligt vackert med din enorma krokus blomning! Och tänk vilken nytta de gör för de insekter som vaknat tidigt, riktiga livräddare är de!

  Kram!

  SvarSlett
 8. Så vansinnigt vackert med all din blomning! Fina grupper i samma färg, det betyder mycket. Och de där ställningarna med krukor - de var snygga de också. Vad brukar du plantera i dem?
  Kram!

  SvarSlett
 9. Åååå så herlig å se vårblomstene hos deg.
  Klem

  SvarSlett
 10. Hvor er det dejlige forårsbilleder. Så mange skønne krokus, du har. Men jeg er allermest begejstret for det sidste billede med de store grupper vintergækker i skovbunden.
  Hav en god uge!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 11. Fantastisk flott med all den krokusen!
  Veldig spennende med julerosen :-)

  SvarSlett