onsdag 3. april 2019

Iris 'Katharine Hodgkin' - snøklokker - krokus - aprilVi har akkurat begynt på april, hagen er snøfri og hagearbeidet er i full gang.
'Katharine Hodgkin' er fin sammen med snøklokker.Jeg har begynt å male kasser som skal brukes til blomsterkasser. De er låverøde akkurat som huset og uthuset.
                                                                                          Ting på gang                                                                                            Vårarbeid           Klokkerankene spirer som bare det. Til helga håper vi å åpne veksthuset. Gode tider! Anne
           Kanskje til inspirasjon, Arkitektenshage


11 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Nydelige vårbilder! Heldige deg som kan begynne i hagen. Det smelter her, men det tar så utrolig lang tid.
  Vakre krokus.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Slett
 2. Så mange herlige krokus! Og jeg som ikke får den til. Samme hvor mange ganger jeg har satt ned løker så kommer ingenting opp. Godt noen legger ut fine bilder av sorten. Nyt våren!

  SvarSlett
 3. Hei Anne.
  Fine bilder av krokus.Mye å gjøre nå om våren. En helt annen giv nå enn om høsten når alt skal ryddes vekk og vi går mot vinter.
  Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Hei Anne -

  Super billeder fra dig!
  Håber i kommer godt gennem næste uges vejr!

  Ha en dejlig helg

  SvarSlett
 5. Hej Anne!
  Det ser så härligt ut hos dig, måste sätta ännu mera krokuslökar i höst. Ingen som har ätit på dem i år. Både Cleome och Klockrankorna tittar fram, får nog plantera om dem redan i egna krukor.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 6. Så godt å være kommet i gang.
  Blir spennende å se hva dere skal bruke de steinene til :-)

  SvarSlett
 7. Dejlige stemningsbilleder fra forårshaven!
  Hav en god weekend!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 8. Så herlige bilder. Lurer på hva du skal ha på innsiden av kassene som du skal bruke til blomsterkasser?
  Ha en finfin dag

  SvarSlett
 9. Så fine bilder du viser. Spennende med røde kasser. De er jo stilige der de står allerede.
  Den stien med krokus på begge sider er helt fantastisk!
  Wow!
  Du er heldig som er i gang med våren. Her ligger snøen tung enda.
  Hilsen Gerd Ellen

  SvarSlett