onsdag 24. april 2019

Aprilbilder


"No livnar det i lundar". Bare på noen timer skjer det mye. Det er ikke lett å henge med - alt som skal skje nå,  må skje akkurat nå. Våren venter ikke - heldigvis, men kunne godt tenke meg våren i langsom kino. Kanskje til og med i litt baklengs kino.
Blåveis er det vakreste jeg vet.                                                         Rudbeckia har overlevd vinteren. Sommerblomster!!                                     Sådde ringblomster i går. Neste porsjon skal jeg så direkte i jorda.                                                                             Deling av stauder. Liker det innmari godt!En av Gros vakre pelargonium. God aprilnatt! Anne


11 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Visst är det härligt med allt fint, men det går fort. Har också sått ringblommor, skall bli spännande att se om de kommer upp. Ljuvligt nu med både blåsippor och vitsippor, och snart slår gulsipporna ut.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 2. Ja bare man kunne skrue lidt ned for tempoet, det hele går så hurtigt lige nu. Det ser spændende ud med alle dine potter. Der er noget godt i vente😀.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Ja gjerne våren i sakte tempo, og gjerne litt tilbake igjen. Men det er da vi har bildene våres slik at vi faktisk kan se våren på nytt igjen. Vi er heldige sånn. Nydelige blå blomster!
  Det leste jeg om på en dansk blogg at rudbeckia kunne komme igjen. Jeg trodde de var ettårige, men da skal det prøves ut.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Hej Anne!

  Så sant, våren väntar inte. Det händer så mycket och vi vill ju vara deltagare i våra trädgårdar - och dessutom hinna ta bilder av allt det vackra. Men det är en omöjlig föresats varje år, trots allt försöker jag göra det omöjliga - varje vår.

  Kram!

  SvarSlett
 5. Hei Anne

  Flotte blåveis du viser! Det er bare vårens højdpunkt!
  Nu bliver det lidt køligere her - det gør ikke noget;)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
 6. "No livnar det i lundar" er sangen for denne tiden :-)
  Spennende å så.

  SvarSlett
 7. Vakker vårstemning hos deg!
  Kan jeg spørre: overvintrer du Rudbeckia i potter?
  Utrolig herlige dager vi har:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, utrolig nok har de stått i plastpotter.

   Slett
 8. Innlegget ditt oser av vår. Alle de vakre og sikre tegnene dandert som perler på en snor. Våren spretter i et heftig tempo og jeg henger gladelig med.
  Snart god helg Anne.
  Jannicke

  SvarSlett
 9. Hei Anne.
  For meg er også blåveisen vårens høydepunkt. Den er helt nydelig.
  Nå spretter det opp overalt. Ja, vi kunne gjerne stoppe våren en stund.
  Fin kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 10. Hei Anne. Blåveis er ikke vanlig på vestlandet, så den har jeg ikke noe forhold til. Det ser ut som om du er i full gang over alt, så kjekt. Når det går så fort som nå er det bare å nyte så mye som mulig, lukker man øynene kan noe være avblomstret når man åpner dem igjen. Ha en fin fredagskveld. Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett