lørdag 6. april 2019

Det må bli krokus denne gangen ogsåAldri før har krokusen blomstret så intenst. Er glad for litt kalde dager og netter slik at blomstringen varer så lenge som mulig.                                                                            Dette kaoset liker jeg godt.
                At plastboblehuset inne i veksthuset er ferdig, liker jeg også godt. Nå bærer vi inn planter.Dette liker jeg også veldig godt. I fjor høst kjøpte jeg to Paeonia tenuifolia, dillpeon til 20 kr stykke. De var nedsatt fra 849 kr !!! Jeg jordslo dem i komposten og de har overlevd vinteren. I dag har de fått sin nye plass.Nå prikles det Verbena bonariensis, kjempeverbena. I morgen skal jeg så mange nye frø. Lenker til
TrädgårdsFägring.  Det er vår.  Ha det godt! Anne


9 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Dina krokus är så fina, vilken fantastisk blomning och fantastisk färg. Du gjorde verkligen ett fynd med pionerna. Jag har sått nytt idag, och i morgon skall jag kruka om de jag sådde förut. Det börjar bli fullt med alla växter här inne. Men vad roligt det är, när det gror och växer.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Slett
 2. Lovely, when crocuses are so many! Beautiful!

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Fanrastisk krokusblomstring hos deg! De er så vakre og blomstringen jan godt vare lenge, ja. Her er det meldt om - 5 grader om batten i hele neste uke, så det er ikke vår her enda.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Hei Anne.
  Flotte krokuser. Har sådd en del og resten skal sås direkte ut. Det er meldt kuldegrader i neste uke, så kaldt er det ja.
  God søndag.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Det var da noget af et kup, du gjorde, da du fandt pæonerne. Og det ser jo ud til, at de kunne lide din måde at overvintre dem på.
  Krokusserne er helt fantastiske, jeg kan godt forstå, du helst ikke vil have det alt for varmt.
  Hav en god uge!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 6. Alldeles, alldeles underbart Anne!

  SvarSlett
 7. Wow så mye krokus! Veldig fint :-)

  SvarSlett
 8. Hei Anne

  Lenge siden. Håper det står godt til med deg. Jeg kan veldig godt like å møte et hav av herlige krokus på bloggen din. Gledelig gjensyn. I år har den vist seg fra sin beste side hos meg også, men jeg er langt fra ditt omfang av dem. Har du kontroll på antall potter eller? Blir helt fascinert:)
  Jannicke

  SvarSlett