onsdag 7. september 2016

Trær er kunstverk


Dette treet sibirsk lønn, må jeg alltid innom når jeg er i Botanisk hage på Tøyen i Oslo. Blir glad for å se det igjen. Tenker at dette er "mitt" tre.  Tror ikke jeg er alene om å ha et forhold til dette treet  Greinene hviler mot jorda, men det kommer stadig nye skudd. For noen år siden hang de heldigvis opp et skilt om at det ikke er lov å klatre i det.
Bildene er fra Botanisk hage mandag 29.8Kunstverk laget av pil av Tom HareDe var to, nå er det bare ett igjenFantastiske lønnefrukter laget av Tom HareLønnefrukter i virkelighetenKan du se elefantfoten i det fjerne?VikinghestI Botanisk hage har de mange hageganger. Her har jeg gått  mange ganger. Nesten som å komme hjem.

11 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Utrolig hvor flott det er i Botanisk hage! Trærne er som skulpturer, og kunstverk. Flotte de tingene som er laget også, men ingenting slår det treet med de lange greinene.
  Flotte bilder!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Hej Anne!
  Så fint, kan förstå att du gillar trädet. Härliga knotiga grenar. Konstverken är fina, en härlig islandshäst och lönnfrön. Där skulle jag trivas.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 3. Ja, det var flotte kunstverk, både levende trær og pilkunst. Den som hadde hatt mer plass i egen hage, selv om parker er flott. Ha en fin dag, hilsen ingeborg

  SvarSlett
 4. Nej, du är nog inte ensam att njuta av sådana fantastiskt vackra träd. Tänk om man hade en sådan skapelse i trädgården.

  Kram!

  SvarSlett
 5. Jeg bare elsker botanisk hage! Lenge siden sist vi var der :-)

  SvarSlett
 6. Træet er et fantastisk kunstværk, men det er Tom Hares skulpturer nu også. Jeg var i Botanisk Have i foråret, og det var en stor oplevelse.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 7. Det ser så vackert ut i den parken och vilka fantastiska konstverk!
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 8. Så herlig å få bli med en tur i Botanisk hage. Virkelig mye fint å se. Ha en fin helg. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 9. Flotte bilder! Som jeg gransket ekstra nøye for andre gang, for jeg skal nemlig på mitt første besøk til botanisk hage neste helg :-) Gleder meg veldig for det ser veldig fint ut og bildene dine gjør meg enda mer spent...
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 10. Så mye fint! Jeg falt for den hesten og så det fine treet som har så flotte greiner da. En gang må jeg dit selv! God helg!

  SvarSlett