fredag 30. september 2016

Blodbeger, Rhodochiton atrosanguineum fra Marit


I slutten av april fikk jeg en pakke i posten fra  Marit. Det var blodbeger. Har sådd blodbeger flere ganger uten å få et til.  De jeg fikk, har vokst og vokst, og ikke minst blomstret.
For å få inspirasjon: Marits hagedagbok
I veksthuset i kveld. Vi satt i le for vinden med stearinlys og i nærkontakt med pelargoniane.Pelargonia 'Mountwood'. Min favorittDahlia 'Thomas Edison'Pelargonia 'Vectis Glitter'What  I have been doing today. I'm exhausted! Å endevende komposten tar på, men det er utrolig deilig å ha egenprodusert feit jord. Det er høstferie og det er også veldig deilig. Jeg klager ikke. Anne


10 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Skal si du er god til å få den til å trives :)
  Så lang og frodig den har blitt! Når jeg tenker på hvor liten den var så har den vokst utrolig mye.
  Nydelige georginer og pelargonia!

  God helg!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Så flott da du! Blodbeger har jeg aldri prøvd. Det er bare noe jeg leser om på bloggene på våren, og ser de flotte bildene av den på høsten:-)
  Skal si du har jobbet med komposten. Gull for hagen. Veldig flott det siste bildet av komposten.
  God helg, Anne:-)

  SvarSlett
 3. Blodbeger tror jeg må være den tøffeste planten jeg har i hagen. Den blomstrer og er like vakker uansett hvor tørt, vått, forblåst det måtte være. Flotte bilder.

  SvarSlett
 4. Blodbeger tror jeg må være den tøffeste planten jeg har i hagen. Den blomstrer og er like vakker uansett hvor tørt, vått, forblåst det måtte være. Flotte bilder.

  SvarSlett
 5. Ja, det är något alldeles speciellt med egenproducerad jord och det var inte lite heller! Dina växter kommer att tacka dig för den fina jorden.

  SvarSlett
 6. Hej Anne!
  Så fint det blommar hos dig. Vacker Thomas och fina pelargoner. Ha ett fint höstlov.
  /Marika

  SvarSlett
 7. You have so beautiful pelargoniums. I like pelargoniums and have few myself but unfortunately there is too little light for them in the winter.

  SvarSlett
 8. Så koselig å sitte sånn med lys, og se på alle de fine blomstene :-)

  SvarSlett
 9. Sikken et bjerg af dejlig jord, det er de bedste vitaminer til dine planter. Det lyder som en hyggelig aften i drivhuset.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 10. Flott blodbeger!
  Denne sesongen har også min blitt overraskende stor og flott.Egen kompost er gull verdt, må nok innrømme at den har blitt bare snudd en gang denne sesongen.
  Ønsker deg fine høstdager:)

  SvarSlett