onsdag 30. juli 2014

Lynnedslag, regn og 'Lara Viking'


Søndag kom regnet. 25 mm med veldig etterlengta vann. Etter hvert som vanndunkene ved takrennene ble fylt, sprang vi rundt med vannkannene. Tror det ble rundt 1000 liter. Godt jobba!
Det tordna og lynte lenge rett over oss, og så smalt det inne. For å si det mildt ble jeg skjelven. Det var bare modemet som var gått. I dag kom nytt modem i posten.Pelargonium 'Lara Viking. Jeg synes den er så vakker.Vi driver og lager en ny uteplass utenfor veksthuset.
Vakre kornåkrer, men det er vemodig at de allerede er gule.Hva skal man med skjorte i varmen?Det kan gjerne regne mye mer. Vannkannene er igjen i full bruk. God sommerkveld! Anne7 kommentarer:

 1. Ojdå så läskigt med åskan! Tur att allt gick bra.
  Så kul med en ny uteplats, hoppas du visar sedan:). Vackra fält, men torrt är det. Så på vägen till landet att ormbunkarna som växter i dikeskanten var alldeles bruna.
  Ha det gott och hoppas du får mer regn hos dig. Utan åska!
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Vakre bilde frå hage og omegn :)
  Her lengtar me framleis sårt etter vatn.....

  Ønskjer deg god sommar vidare :)

  SvarSlett
 3. Inget vatten här inte, regnvattnet är för längesedan slut, idag har det sett ut som att det skulle bli regn, men inte en droppe. Åskväder vill jag inte ha men regna får det gärna göra. Ha det gott!

  SvarSlett
 4. Hei Anne!

  Ja, det var samme mengden som jeg fikk her, og det var så godt å få det etterlengtede regnet. Det kunne kommet mye mer ja, og her spår yr at det skal komme til helgen igjen. Ikke meg i mot, for det er så tørt at den knaser ute. Kornet er modent allerede her også, og det er vemodig. Jeg ønsker meg mer sommer....
  Godt at du fikk nytt modem. De er veldig sårbare for lynnedslag, ja.

  Ha det godt!

  SvarSlett
 5. Herlig med litt regn i hagen, stemningsfulle bilder! Ja til mer sommer, det ser ut til at de melder ganske gode temperaturer fremover. Nydelig pelargonia!

  SvarSlett
 6. Så godt at det endelig kom regn! Håper det gikk bra med plantene. Hagen din er nydelig og bildene stemningsfulle!

  SvarSlett
 7. D er voldsom kraft i slik tordenvær med påfølgende regn. Hadde det slik natt til i går her, men heldigvis uten at modemet gikk fløyten. At regnet er velkomment er sikkert. Og sikkert veldig sårbart hos dere med alle krukkene.
  Lara Viking var ei flott "Dame". Hvor har du fått tak i henne tro?
  God søndag!

  SvarSlett