fredag 11. juli 2014

Fra Den Lykkelige Hagen på Hedemarken


I vinter bestemte jeg meg for at jeg ville ha  prestekrager. Å få tak i frø viste seg å ikke være så lett. Den Lykkelige Hagen ble redningen. Frø kom i posten sammen med løvemunnfrø 'White Spire'. Har aldri hatt løvemunn før. Hvorfor? Neste år kommer det løvemunn i hagen.
Så må det en innrømmelse til. Jeg fikk også frø av tagetes  'Vanilla' som jeg GLEMTE å så i tide.
Tusen takk Mona!

I morgen er det fullmåne. ( Bildet ble tatt i går.) Her står nesten all vinduer på vid gap. Det er shortsvær til langt på natt. Ha en god sommernatt! Anne


10 kommentarer:

 1. Så vackert med vita lejongap och prästkragar! Vilken fin månskensbild. Just nu har ni varmare än vad vi har här långt söderut:)
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Hei Anne! Løvemunn er så fine sommerblomster , og den hvite har jeg ikke sett før. Hvite blomster er så rene og vakre. Her står også alle vinduer oppe, for det er så varmt ute. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Jeg er så glad i løvemunn, og de hvite var aldeles nydelige. Jeg har de i dyp dyp rødt, de har jeg også veldig sansen for. Egner seg utmerket som balkongplante også da de ikke krever så mye vann, har dem sammen med lyserosa dronning Ingrid-pelargonier. Vanilla Tagetes sto også på kjøpe-frø-lista mi i år men jeg kom ikke så langt. Neste år...

  SvarSlett
 4. Fin sommerstemning med prestekrager! Den hvite løvemunnen var også veldig fin. Godværet fortsetter, det er bare å nyte :-) (tror en del planter ønsker seg regn) Vi begynner også å komme i orden etter kaoset. Om dere har tid og lyst fremover er dere hjertelig velkommen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for invitasjonen. Vi kommer gjerne til uka.

   Slett
 5. White beauties!
  Have a wonderful weekend
  Elisabeth

  SvarSlett
 6. Snyggt! Måste nog flytta in några prästkragar i planteringarna.
  Ha det bra!

  SvarSlett
 7. Hei! Så moro at de har spiret så bra og blitt så fine! Håper de vil glede deg i lang tid. Og forresten - tagetes Vanilla ville ikke spire, så da får vi satse på den til neste år i stedet:)

  SvarSlett
 8. Passar så fint ihop!!!
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
 9. For en himmelsk vakker, hvit blomstring i det deilige shortsværet! Herlig.

  SvarSlett