søndag 3. august 2014

August i hagen


I våres sådde jeg mange forskjellige erteblomster og de blomstrer nå. Duften er himmelsk. May I present 'Alan Titchmarsh'. (De tre første bildene.) Dahliane/georginene  er også i full blomst.
Søndag 10 august er det igjen 1000 åpne hager i regi av Det Norske Hageselskap. Vi åpner porten i år også. Håper på bedre vær enn i fjor. Da åpnet himmelen seg.Rudbeckia 'Prairie Green Eyes' og prydgresset Hordeum jubatum. Ettårig. Ble sådd i våres.

Purpursolhatt.Dahlia 'Arabian Night''Natal' foran og 'Arabian Night' bak.


Purre i blomst.Lathyrus odoratus 'Blue Danube'Solnedgangen har flytta ganske mye på seg siden sommersolverv, men det er masse sommer igjen. Anne9 kommentarer:

 1. Vacker mörk färg på Dahlian, och luktärter som är så fina och doftar så gott.
  Ha det gott i sommarvärmen!

  SvarSlett
 2. Du er heldig som har erteblomster :) Jeg prøvde for noen år siden men noen spiste skuddene etter hvert som de kom - jeg mistenkte Helene Harefrøken. Plukk inn masse, det gir velduft både inne og ute :)

  SvarSlett
 3. Så fint det blommar!!
  Hoppas ni får fint väder på trädgårds visningen.
  Mariana

  SvarSlett
 4. Det er så utrolig frodig og fint hos dere! Hadde jeg bare värt hjemme i Östfold neste helg hadde jeg kommet og besökt dere. Håper dere får fint vär og mange besökere.
  Klem Nora

  SvarSlett
 5. Åh så många vackra luktärter! Och vilken underbar kombination med rudbeckian och prydnadsgräset.
  Lycka till på trädgårdsvisningen
  Kram Maria

  SvarSlett
 6. Så fint bilde med prydgress og rudbeckia! Jeg forsøkte meg på erteblomster for et par år siden, men det ble en skuffelse - veldig få blomster.

  SvarSlett
 7. Erteblomstene dine er så vakre! Jeg angrer nå på at jeg ikke sådde de i år for første gang på mange år, men sånn blir det noen ganger. Ettårig solhatt er så fine, og det er nydelige dahlia du har!

  Ha det godt!

  SvarSlett
 8. Hei Anne.
  Så nydelig farge det er på dine erteblomster, den lukten det er sensommer det.
  Deg, blomstene dine og hagen din skulle jeg mer en gjerne besøkt, men litt langt å dra så jeg får bare ønske deg lykke til det blir sikkert en veldig fin dag for de som kommer.

  Maritklem.

  SvarSlett
 9. Flotte erteblomster! Jeg har ikke hatt erteblomster på mange år. De lukter jo så godt.
  Skulle gjerne vært og sett hagen din på søndag, for den tror jeg er flott:)
  Ha en fin tirsdagskveld.

  SvarSlett