tirsdag 22. oktober 2013

Instant gardening


I juni var jeg på Mjærum staude og urteutsalg i Hobøl i Østfold. Der fant jeg noen vakre planter som stod på sitt fineste. De passet så godt sammen.Valeriana officinalis, legevendelrot med hvite skjermer og Agastache, anisisop med fiolette spirlignende blomster. Den har også en utrolig god duft.
Til våren skal jeg så begge.                                Ha en god oktoberkveld! Anne


9 kommentarer:

 1. Jättefint!! Så snygga ihop. Skulle gärna haft dem hos mig:)
  Ha en fin onsdag
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Absolutt, de passet veldig godt sammen!

  SvarSlett
 3. Det var en god ide! De var pene sammen.

  SvarSlett
 4. Jättevackert! Anisisop eller anisört är en av mina absoluta favoriter och det är alltid kul att hitta kompisar till den. På hösten färgas bladen aprikos och gul och den ser jättesnygg ut bland prydnadsgräs och perenner! Men se upp om du har sniglar, för de gillar den :-/
  Ha en fin kväll!
  Kram Maria

  SvarSlett
 5. Hvilken flot sammensætning! Jeg har selv en del indianermynthe eller Agastashe, men skærmplanterne kunne jeg godt bruge nogle flere af. Jeg planter normalt nogle gamle gulerødder om foråret, hvorefter der kommer nogle fine skærmblomster, og den vilde gulerod har jeg også inviteret indenfor i haven.....men mere vil have mere:-)

  SvarSlett
 6. Ja, det var en lekker kombinasjon Anne. Kjenner bare anisisopen fra før av. Jeg må ta meg en tur både til deg og til Mjærum. Kjører jo forbi der når jeg skal på Enerhagen. Det blir fort til at vi bare suser forbi fordi vi gleder oss sånn til å komme frem. Så er det jo strikte regler for hva man får ta inn av planter i Sverige...:( Blir spennende å følge såprosjektet ditt til neste år. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Å ja det var nydelig sammen, noen er liksom skapt for hverandre i planteverden også.
  Fine bilder, god helg fra Marit.

  SvarSlett