lørdag 26. oktober 2013

Next spring, allium


Nå har løken endelig kommet og mange er i jorda. En deilig følelse.
 I dag har vi satt flere alliumløk. Blant annet 'Mount Everest', hvit, 'Graceful Beauty', 'His Exellency' filolett og 'Giganteum' fiolett.
Har store forventninger og håper at vinteren er snill mot dem. Det var den ikke i fjor.
Hos Vivishagerom og litt til har flere delt helgegleder.Nå er det slutt på sommertiden. Gruer meg litt til mørke kvelder. Ha det godt! Anne


17 kommentarer:

 1. Gleder meg virkelig til å se løkblomstring hos deg til våren. Du verden så mange løk!!!
  Flott og spennende helgeglede. Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 2. Hei Anne! Så flott hagen din blir til våren! Jeg har ingen her, for jeg innbiller meg at de ikke er herdige her. Jeg leste en avstemning i Dagbladet i dag om dette med tilbakeskruing av klokka. Hele 74% var i mot dette. Jeg hater at det blir en time tidligere mørkt fra i morgen kveld. Huff...
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror nok du kan ha allium der du bor. H4 her hos meg og det har gått både bra og ikke bra. Den liker ikke for tung feit jord, da råtner den. Noen har gjort det, men på andre plasser har de formert seg etter å ha vært borte en sesong eller to. Verdt et forsøk!

   Slett
 3. Godt å se at det er andre som også går litt berserk med løkhandling. Har man stor hage må det litt til. Må nok stille meg på flertallets side når det gjelder sommer- og vintertid, selv om natten nå blir en time lengre. Har du bestilt løk fra Holland?

  SvarSlett
 4. Så spennende det blir til våren, gøy med så mange løk. Allium syns jeg er veldig vakker, så gleder meg til bilder :)

  SvarSlett
 5. Oj, så mye lök! Tenk så fint det blir til våren. Gleder meg til å se bilder av det:-)

  I år har jeg satt veldig lite lök og ingen allium. Vi har jo gravd opp hele hagen så nå har jeg ikke så mange steder å sette lök. Men neste år skal det bli MYE lök her også!

  Ha en fin söndag! Klem!

  SvarSlett
 6. Så fint det kommer att bli hos dig i vår, har stora förväntningar själv på alla mina allium och tulpaner nästa vår, Ha en skön söndag !

  SvarSlett
 7. Så flotte allium du hadde i sommer!
  Det er en skikkelig favorittplante hos meg også. Det skal bli spennende å se neste års blomstring hos deg. Det var jo litt av en mengde løk du satte nå, ser jeg!
  Ha en deilig søndag:)

  SvarSlett
 8. Du har sandelig været ude og shoppe løg, det må blive et fantastisk alliumshow til foråret.
  Kh Bente

  SvarSlett
 9. Det kommer til å bli flott alliumblomstring hos deg til våren! Jeg er også begeistret for allium. Mine klarte vinteren fint, mens mye annet ikke gjorde det. Tror jeg må skaffe meg noen hvite etter hvert.

  SvarSlett
 10. WOW... så flott dette blir til våren! Jeg har også noen pakker Allium som venter på å komme i jorda.

  SvarSlett
 11. Skulle så gjerne stappet hagen full av løker, men siden den er under arbeid så får jeg ikke gjort det.

  Håper du kommer med noen herlige bilder av din vårblomstring.

  Fin søndag!!

  SvarSlett
 12. Ja her kom mørketiden med regnet, og det ble veeeldig mørkt. Men så får vi som deg drømme om neste års løkblomstring! God ny uke!

  SvarSlett
 13. Ååå...du..så masse fine allium du får til våren!...det var virkelig en respektabel gjeng:) Men en kan jo ikke få for mange av disse...lekre er de:)
  Ønsker en fin ny uke:))

  SvarSlett
 14. Du store min Anne! For Alliumeventyr!! Det blir fantastisk flott med så mye av dem i hagen din. Håper vinteren er barmhjertig mot alle skjønnhetene. Dette gleder jeg meg virkelig til å se til våren:)

  SvarSlett
 15. Det blir ein blomstrande vår hos deg. Så mange flotte løk.
  Det kan ikkje bli ein slik vinter som sist, det vil vi ikkje ha. Då vart det meste av løkane her også øydelagde. Eg har planta ganske mange no i haust eg også, så vi går spennande tider i møte

  SvarSlett