tirsdag 28. oktober 2014

Høsttrær/høststemning i Botanisk hage på Tøyen i Oslo Trær er skulpturer og det blir tydeligere når bladene forsvinner. I sommerhalvåret kan man så vidt høre byen, men nesten ikke se den. Nå kommer byen mer fram og den høres.
Et eple som er laget av pil. Treet jeg alltid må se når jeg er i botanisk hage.Grønnkålskulpturer
Bildene ble tatt i går ettermiddag og allerede ved femtida var det nesten mørkt. Ha det godt! Anne9 kommentarer:

 1. Så vackra bilder! Man kan inte ha finare skulpturer i trädgården. Tack för inspirationen!
  Ha det gott!
  Ulrika

  SvarSlett
 2. Artig å se bilder fra Botaniske hagen på Tøyen! Der har jeg gått mange, mange ganger og både tegnet og fotografert da jeg gikk på SHKS i Oslo.
  Skulpturene til Tom Hare skulle jeg gjerne ha sett. Jeg driver og samler pil fra hagen her, og tanken er å lage skulpturer av dem når jeg får mange nok kvister
  Takk for titten, Anne! Ha en fin dag:).

  SvarSlett
 3. Trærne er absolutt en viktig del av hagen. De skaper stemning, og jeg synes gamle, krokete trær er utrolig flotte! Tenk så mye de har "opplevd og sett" i alle de årene de har stått der. Det tenker jeg ofte når jeg er i gamlebyen i Fredrikstad. Der står det noen enorme lindetrær og kastanjetrær.

  SvarSlett
 4. Hei Anne! Så vakre bilder fra Botanisk hage! De trærne er bare magiske, og jeg forstår hvorfor du alltid tar bilde av det ene treet, for det er jo så vakkert!
  Det blir tidlig mørkt nå ja, og jeg misliker det så sterkt at det egner seg ikke på trykk... Hvis jeg hadde bestemt hadde det vært sommertid hele året. Det lille halvtimen som det er lysere om morgenen blir fort spist opp...
  Ha det godt!

  SvarSlett
 5. Botanisk hage er et av mine favorittsteder i byen :-) Flotte bilder derfra.

  SvarSlett
 6. Åhhh så vakre bilder!!!
  Så lur du er som popper innom der og nyter!

  SvarSlett
 7. Fantastisk!!
  Så vakre skulpturer!
  Du har et fantastisk blikk for det estetiske ,Anne..:)
  Fin kveld til deg:))

  SvarSlett
 8. Vakre bilder ! Botanisk hage er et deilig sted å gå tur. Vi hadde glemt både fotoapparat og mobil da vi var innom sist uke, men vi kunne nyte høsten. Så takk for flotte bilder :)

  SvarSlett
 9. Flotte trær fra Botanisk hage du viser. Jeg bare tenker at dit vil jeg ta en tur, men det ble visst ikke noe av det i 2014 heller. Men i 2015 kanskje?

  Ser på nederste bildet ditt. Er det Oleander du har ved vinduet? Lurer på hvordan du steller den gjennom vinteren? Klipper du den ned og setter den mørkt og tørt tro? Har en her i Miacasa som foreløpig står i vinterhagen og tar en del plass. Lurer på om den skal flyttes ned i kjelleren.

  SvarSlett