tirsdag 27. mai 2014

Dyhre gartneri - en inspirasjonsturNår man har oppdaget et planteutsalg som ikke ligner på alle de andre, vender man tilbake.
Her finner du det.


Man behøver ikke kjøpe. Bare gå rundt å titte, men det er vanskelig, veldig vanskelig. Nå skulle jeg ønske at tiden stoppet litt. Det går for fort der ute. Anne


9 kommentarer:

 1. Oppdaget dem i fjor :-) Nå kom jeg på at jeg har noe tilgode der ute, da jeg kjøpte noen eviggrønne på halv pris, men da jeg kom hjem var det slått inn full pris..... Det er så mye å se på Dyhre at man blir helt "kjøpslammet".... Kan gå rundt og rundt i evigheter!

  SvarSlett
 2. Hei Anne! Det så flott ut der! Det er så godt å finne sånne sjeldne oaser av noen hagesentere, for som regel er de så like alle sammen. Hvis du er i Vestfold en gang vil jeg på det sterkeste anbefale Vegge gård og gartneri. Der er det også mye spennende :-)

  Ha det godt!

  SvarSlett
 3. Åh, de var ett fint - och lockande - ställe. Härligt!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlett
 4. Det ser da også rigtigt tillokkende ud, en smuk opstilling betyder meget, og det sælger så meget mere, end hvis det havde set rodet og uinteressant ud med de samme ting.
  Kh Bente

  SvarSlett
 5. Hei Anne! Takk for gartneritips! Har du ei staudeliste over det du og din søster selger?

  Klem fra Ingvill

  SvarSlett
 6. Man får titta och bli inspirerad.
  Kram
  Mariana

  SvarSlett
 7. Kjempeflott!
  Tror jeg må ta en tur over fjorden:)
  Ønsker deg god helg:)

  SvarSlett
 8. Slike flotte planteutsalg begynner det å bli langt imellom på våre kanter. Desverre,,, Kanskje noe man burde gjort noe med? :) En fin uke ønskes fra Tone

  SvarSlett
 9. For et flott gartneri!! Slike steder liker jeg:-)

  SvarSlett