lørdag 6. juni 2015

I går var det sommer


Det var vindstille. Satt på terrassen til det ble ganske seint, og det er første gangen i år. Det gamle epletreet 'Philippa' blomstrer for fullt. Det betyr elginvasjon til høsten når eplene modner. De lukter modne epler og hele familier kommer på besøk.
Anisisop 'Golden Jubilee' og tulipanen 'Abigail'.Nå begynner det å skje noe i kjøkkenhagen. Maisen er på plass.
Å ha vinduet åpent igjen, er deilig. Akkurat nå blåser det ganske kraftig, men vi satser på sommerfølelse i morgen. Ha det godt! Anne


15 kommentarer:

 1. Även här sommar igår. Fantastiskt!
  Underbara bilder du visar, stämningsfulla.
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlett
 2. Hei
  Det er herlig når endelig sommeren kommer, og vi kan nyte hagen fra veranda'n. Håper det holder seg slik fremover. Kos deg og nyt livet.
  Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Vi hade årets varmaste dag i förrgår, men igår blev det blandväder igen. Lite sol, lite regn, mycket blåst på kvällen. Din köksträdgård växer fint, jag väntar på att det skall ta fart.Det behövs lite värme till. Fina bilder, Abigail är mycket fin.
  Ha det bra! Marika

  SvarSlett
 4. Hei Anne!
  Endelig har det blitt noe som lignet på sommer, ja! Filippa husker jeg mine besteforeldre hadde i hagen. Elger har faktisk vært her også før, men ikke så lenge jeg bodd her har jeg ikke sett noen.
  Nydelige tulipaner og anisop!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 5. Du er heldig som har et så flott gammelt epletre. Jeg har sådd anisisop for første gang i år, men klarer ikke å bestemme meg for hvor jeg vil sette dem. Har du noen tips om hvor de liker seg best?
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
  Svar
  1. Her står de forholdvis lyst. De får ikke sol før ut på dagen. De har moldrik jord. Jeg sådde dem i fjor. Hadde dem i krukker helt til september og de blomstret fint. I år kommer de veldig bra.

   Slett
 6. Dear Anne, your Apple tree is so beautiful! I like old trees. Hope you have many apples this autumn. But first let us have summer! Groetjes, Hetty.

  SvarSlett
 7. Spennende med elg på besøk i hagen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Overhodet ikke. Liker den best i god avstand fra hagen.

   Slett
 8. Jeg som har bodd hele livet mitt i nord, har sett epletre i blomst bare en gang. Unforgettable!

  SvarSlett
 9. Så godt du fikk nyte sommerdagen som var på besøk i går! Vakker blomstring på epletreet. Det er nok flere som vil sette pris på det treet der ja, litt senere i sesongen...:)

  Vi håper varmen tar tak snart. God uke til deg Anne.
  Jannicke

  SvarSlett
 10. Så fint epletre!
  Likte også de tulipanene i knopp. Fiiine knopper!
  Jeg trenger noen sene. Alle mine er over og sommerblomstene er jo ikke igang ennå. Litt pause hos meg nå. :/

  SvarSlett
 11. Det epletreet var skikkelig fint! Gamle tre må en ta vare på. Og så godt du har fått sommerdager. Her er det nordavinden som feier over oss. Men jeg tar noen dager alene på hytta med ugler, snekring og ørretfiske. Så da håper jeg det har kommet litt lengre i hagen her når jeg kommer tilbake.
  Ha en fin uke:-))

  SvarSlett