lørdag 13. juni 2015

Forsommer - endelig!


Det er sommer. I dag har det vært mitt yndlingsvær. Vindsille. varmt og et tynt skylag. Deilig å være tilbake i hagen etter en hektisk uke på jobb med forberedelser til muntlig eksamen for spente elever.


Mengder med forglemmegei fjernes så det blir plass til sommerblomster.Det er godt vi har en plass å tilby.Tulipaner som står mer i skyggen blomstrer fremdeles. Jordskokksuppe med jordskokkchips og sprøstekt seranoskinke til middag. Innmari deilig.
 Ha det godt!  Anne


14 kommentarer:

 1. Å så fint! Vilken god middag, den hade jag gärna ätit:)
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Dear Anne, I can't believe your tulips stil are flowering! It is so interesting to see how your garden season is different compared with mine. My tulips are al brown and for get me not is something of the past... Groetjes,

  Hetty

  SvarSlett
 3. Så mye flott som blomstrer hos deg! Her i Bergen er det ingen sommer, langtidsvarselet sier 12 grader, så det er ikke mye jeg får nyte hagelivet! God søndag til deg! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 4. Ja, endelig er det sommervær vi liker! Vindstille har vi ikke opplevd mye av i vår... Jeg har også stadig tulipaner i blomst, og de står til og med rett i sola! Det er så hyggelig at en kan ha glede av de så lenge. Flotte allium du har bestandig!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 5. Flotte sommerbilder fra hagen din! 8 pluss og vind til meg, ja også regnskurer innimellom sola da. Det går jammen ikke fort her.
  Så jeg får nyte dine sommerlige bilder og tenke at det blir min tur også, ute i juli?
  Ha en flott søndag!

  :-)

  SvarSlett
 6. Jaikke sant!...endelig en smak av sommer som vi har ventet så lenge på:)
  Hagen dinerfantastisk!
  God søndag:)

  SvarSlett
 7. Ja endelig litt snev av sommer:) God søndag!

  SvarSlett
 8. Så flott og så nydelige bilder av sommerhagen din, det er så deilig å kjenne at insektene surrer i luften og svirrer fra blomst til blomst igjen.

  Jeg har også jordskokk men er ikke så flink til å bruke det, må ta meg sammen der he he,

  God ny sommeruke til deg.

  SvarSlett
 9. Tulpanerna har blommat längre än vanligt hos mig, men nu börjar det ta slut. Allt annat är frodigt och fint, beror nog på mycket regn, och de otroligt varma dagarna vi haft. Dina Allium är så fina, mina har inte kommit upp, har en.
  Några gula är jag spänd på, de är i knopp fortfarande.
  Hoppas värmen fortsätter, ha det bra!

  SvarSlett
 10. Første gang på lenge har jeg ikke vært sensor eller eksaminator på muntlig eller skriftlig eksamen. I år tok jeg studie selv, så det passet perfekt. Jeg vet hvor deilig det er å få litt tid i hagen og koble fullstendig av fra jobben.
  Du har fantastiske fine allium. Lurer på hvilken plante det er på siste bildet sammen med tulipaner? Fin mørkfarge på bladverket

  SvarSlett
  Svar
  1. I morgen skal jeg være eksaminator for andre gang i år. På torsdag sensor og da kan jeg endelig begynne å tenke sommerferie og hagetid.
   Det er en svart hundekjeks. Den er helt fantastisk. Første gang jeg ser den Tenkte å lage et blogginnlegg om den i morgen. Sender deg gjerne frø.

   Slett
  2. Det er så snilt av deg! Jeg er nybegynner når det gjelder såing, men vil gjerne prøve. Svart hundekjeks ser veldig eksotisk ut.
   Lykke til med sensurering i morgen:-)

   Slett
  3. Tusen takk! Jeg sender med en gang frøene er modne.

   Slett
  4. Tusen takk! Jeg sender med en gang frøene er modne.

   Slett