tirsdag 5. september 2017

Sommerblomster i september


Agapanthus, Afrikas lilje blomstrer nå. Det er fremdeles en jeg venter på skal springe ut. Har plassert krukka slik at den får maksimalt med sol nå. (Vi nærmer oss høstjevndøgn.)Samla en del av sommerastersen som jeg sådde i våres.
Agapanthusen som er flytta til en mer solrik plass.
Akkurat nå er det meste av kornet tatt, men det står fremdeles en del igjen. Kraftige regnbyger gjør det ikke lettere. Ha en fin kveld! Anne15 kommentarer:

 1. Hvor ser det frodigt ud i din have. Sommerasters en fin plante både i haven og i buketter.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 2. Nu får du lön för vårens flit med alla frön du pysslat om tills de blev vackra blommande plantor. Men visst ser man att vi närmar oss höstdagjämningen.

  Kram!

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Vakre sommerblomster! Morsomt at agapanthus blomstrer nå, og at du får glede av den. Jeg fikk 8 blomster på en nå i sommer og det er ny rekord for meg. Alt er høstet rundt her, for det rakk de nå i helgen. Høstjevndøgn er en dag jeg ikke liker, for nå går det mot mørkere tider igjen. Et halvt år til vi igjen kan så nye planter. Vi får trøste oss med at det går relativt fort... ;)
  Ha det godt!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Hei Anne. Så frodig som det ser ut. Den blå agapanthus får jeg ikke blomster på i år, mens den hvite var full. Det går mot høst. Med det dårlige været vi har og har hatt, ser jeg frem mot neste vår og sommer. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Så vakkert! Så at hageselskapet har vært på besøk hos dere. Det gleder jeg meg masse til å lese om.

  SvarSlett
 6. Hej Anne!
  Så vackra färger på dina blommor, och fina bilder. Zinnia har jag tänkt försöka mig på till nästa år. Mina höstastrar får jag vänta på ett tag till, det finns inte så mycket annat som blommar när de slår ut. Känns vemodigt att det blir höst, men det blir en ny vår.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 7. Her er agapanthusen for det meste avblomstret, det er tidlig, men kanskje er det alt regnet. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 8. Så mycket som blommar hos dig, agapanthus skulle jag vilja ha på balkongen nästa år.
  Kram Maria

  SvarSlett
 9. Så idyllisk hos deg! September kan være fin, og du har jo mye som blomstrer ennå!

  SvarSlett
 10. Så fine asters!
  Det er nesten ikke til å tro at det nærmer seg høstjevndøgn :-)

  SvarSlett
 11. Det er så nydelig stemning i bildene dine:-) Agapanthus får jeg ikke til å gjenblomstre, så da får jeg heller kjøpe de ferdige til neste år.
  Ha en fin kveld!
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 12. Aiii...for en stemnig og et vakkert lys!
  Rett og slett nydelig:)

  SvarSlett
 13. Fantastisk stemning du får fram på bildene dine Anne.
  Flotte farger på sommerastersen din. Litt rart at Afrika liljene dine ikke blomstrer, kanskje de må ha mer sol. Mine hadde knopper da jeg tok de ut i mai og de blomstrer ennå.
  Ønsker deg fortsatt fin uke.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 14. Flott sensommerblomstring. Nydelige Asyers. Må se å få sådd dem neste år. Afrikas lilje vil seg ikke helt hos meg. Kun en blomst kom i år. Gleder meg til å se hagen din i neste Hage Tidende:)
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
 15. Ser nesten ut som høysommer hos deg - vakkert!
  Klem Nora

  SvarSlett