lørdag 17. januar 2015

Fiolett og limegult er en vakker fargekombinasjon


 Varme og kalde farger sammen. Hosta, marikåpe og allium 'His Exellency'. De er bare på vent, de kommer snart. Gleder meg så til våren. Fuglesang, lysere dager og sol som varmer. Når kulde, tele og holke er et avslutta kapittel.
 Denne uka har vi opplevd et tap uten grenser. Mor døde. Hun var den som lærte oss at å få jord under neglene, er meningsfullt. Det gav henne stor lykke å dyrke. En kjøkkenhage med en blanding av grønnsaker og blomster. En veranda full av røde pelargonier og selvfølgelig, Cobeae scandens.                                 Ha det så godt! Anne


13 kommentarer:

 1. Jag beklagar din stora förlust, det är alltid svårt att förlora någon nära och kär.
  Kram / Marika

  SvarSlett
 2. Så trist å høre. Det er tungt å miste sin mor. Trøsten er at du har så gode minner om henne. Det var nydelige blomster og farger du har funnet frem i dag. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Så leit med din mor. Du har i allefall ført hennes kunnskap og hageglede videre.

  SvarSlett
 4. Anne, jag beklagar sorgen, ibland tar livet krokiga vägar.
  Din mor finns alltid med dig i din trädgård.
  Kram!

  SvarSlett
 5. Mycket tråkigt med din mor!
  Mariana

  SvarSlett
 6. Å så tråkigt! Beklagar, det är en stor förlust för dig.
  Så vackra bilder, jag har ju liknande växter i min Silverpäronsrabatt. Men nu fick jag lite nya idéer på hur jag kan göra. Tack.
  Stor kram Maria

  SvarSlett
 7. Hvor trist med din mor. For mange af os, er det nok vores mor, som er skyld i vores have interesse, det er det i hvert fald også for mit vedkommende.

  Flot farvekombination med løvefod og storkenæb:-)

  SvarSlett
 8. Oj oj så vackert!!!! Riktigt romantiskt.

  SvarSlett
 9. Kondolerer. Det var leit med din mor.
  Fint å ære henne med så mange vakre blomster :-)

  SvarSlett
 10. Kjære Anne. Så leit at du har mistet din kjære mor. Varme tanker til deg og din familie. Så godt at hun har gitt deg glede for hage og skape det vakreste ting med hendene i jorden. Det tar du med deg videre i ditt liv. Alt godt i en vemodig tid. Jannicke

  SvarSlett
 11. Kjære Anne! Så trist å høre om din mor! Det er så vondt å lese om. Men godt at du har så gode minner om henne, og alt hun lærte deg som du har tatt med deg i ditt liv. Mange varme tanker og klemmer til deg og dine!

  SvarSlett
 12. Veldig trist å høre, Anne. Godt du har fått med deg kunnskapen om hagelivet, det er fine minne å ta med seg i sin egen hage.
  Du er flink med sammenplanting, og det har du kanskje fått med deg fra din mor.
  Alt godt til deg og dine!

  SvarSlett