tirsdag 9. desember 2014

Årets siste frøbestilling?


Bestillingslista ble mye lengre enn planlagt. Det er fort gjort. I fjor kjøpte jeg en 'Cherry Brandy', praktsolhatt (Rudbeckia hirta) hos Mjærum stauder. Den blomstra lenge. Likte så godt den dype vinrøde fargen. I år skal jeg prøve å så den selv.Her i ensom majestet foran i bildet.
Så vidt synlig.Nå skal siste omgang av håndballkampen nytes. Forhåpentligvis. God kveld! Anne


10 kommentarer:

 1. Hei Anne! Den har jeg også kjøpt frø av i pr. Har aldri hatt den før, men de flotte bildene dine viser den i all sin prakt! Tror jeg har nok frø for hele neste år, men en vet jo aldri ;)
  Ser på håndball jeg også.
  Kos deg med kampen!

  SvarSlett
 2. Ups - har ikke kommet til frøbestillinger ennå....men får satse på at det blir tid i romjula til "frøsysler". Hadde noen praktsolhatter tidligere, og de var kjempeflotte! Og kom igjen 3 år på rad! Og greie å så fra frø.
  Og det gikk jo bra med håndballjentene :-)

  SvarSlett
 3. Den är mycket snygg!! väl värd att så.
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
 4. Neida, du rekker jo flere frøbestillinger før året er omme :) Nydelig farge på den der, kanskje jeg må bestille litt, jeg også...

  SvarSlett
 5. Cherry Brandy är verkligen vacker!
  /Katarina

  SvarSlett
 6. Det var da en aldeles nydelig blomst!! Skjønner godt du vil så den selv.
  Rett og slett vakker!
  Og nydelige tåkebilder i innlegget under her. Stemningsfullt.
  Ha en fin fin fredag:-)

  SvarSlett
 7. Vilken skönhet! Nu längtar man verkligen efter att få sätta igång med frösådderna, fick mina första fröer igår med posten. Nu kliar det i fingrarna/Titti

  SvarSlett
 8. Oi, oi, oi for en slående skjønnhet! Har du sett sånn en nydelig farge. Jeg er hodestups forkjust. Litt av en brud, pent flankert av de flotteste brudepiker:) Denne må til Enerhagen neste år. Jeg tror nesten jeg må få stjele den ideen der av deg. Du vet hvor begeistret jeg er for Solbruden:) God helg Anne!

  SvarSlett
 9. Helt enig, nydelig vinrød farge :-)

  SvarSlett