tirsdag 22. april 2014

What a day!


I dag har det vært sommer, shorts, høy solfaktor og pinneis. Nå vokser det noe enormt.


Crocus 'Grand Maitre'Vi har tatt opp noen klumper med snøklokker og satt dem andre steder i hagen.Rosenrot.Til venstre i bildet vokser allium. Ser forskjell fra dag til dag.Tulipa turkestanica og 'Concerto'                                            Vi har kjøpt engletrompet!Etter en lang vinter i veldig små potter må de jo, se sånn ut, kjempeverbenaen.
Fin sykkel? Men i hvert fall fin katt. Ha det godt! Anne


16 kommentarer:

 1. Vad fint det växer hos dig. Backsipporna är så fina, gillar att de är så lurviga, Dina tulpaner är tidiga, Jag får vänta ett tag till på mina. Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 2. Så vackert hos dig! Fina tulpaner. Lycka till med änglatrumpeten, jag har haft flera stycken, men tyvärr hade jag inget bra ställe att övervintra dem på så nu har jag inga alls.
  Kram Maria

  SvarSlett
 3. Din trädgård måste ligga på en helt speciell plats, det är så fint ljus i dina bilder. Den bilden med bollviva har jag på min dator :-) fast då det är då snödropparna blommar istället. Jag har den som skrivbordsunderlägg på datorn :-) De tulpanerna skulle man kunna ha många av, de enkla och lite vilda. I min trädgård kommer det envist upp en knallröd Darwinhybrid som vägrar att dö fast jag varje år försöker få upp den, men löken blir alltid kvar långt där nere... den röda färgen skär sig till allt.. haha, men det är lite kul också.. Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria! Blir så glad av hva du skriver. Tusen hjertelig takk!

   Slett
 4. Veldig koselig med alt som vokser! Fine tulipanene dine. Liker de hvite tulipanene veldig godt, men mine ble borte i fjor, etter mange år med blomstring.
  Jeg burde kanskje prøve villtulipanene.
  Nydelig katt:-)

  SvarSlett
 5. Hei Anne!

  Så mye fint du har som blomstrer nå! Litt av noen tuer med snøklokker du har delt. Da blir det enda flere hos deg til neste vår. Nydelig katt du har, ja!

  Ha det godt!

  SvarSlett
 6. Ja, nå bare eksploderer det i varmen. Mye flott vårblomstring hos deg.
  Kos deg i vårhagen!

  SvarSlett
 7. Hallo. Så mange fine bilder. Ser veldig trivlig ut hos deg. Fin katt ja!! Ha det godt.

  SvarSlett
 8. Ja nå er det virkelig deilig hagevær! Tid for jord under neglene :)

  SvarSlett
 9. Ja for et vær vi har hatt! Noe jeg er ekstra glad for i og med at vi har arrangert bryllup her hjemme.
  Nå gleder jeg meg bare til å nyyyte hagens forandringer og gleder hver dag framover, nå når alt det bryllupspraktiske er over.

  SvarSlett
 10. Så frodig det er hos deg! Det er herlig når en ser forskjell fra dag til dag. Jeg er ute og sjekker flere ganger for dag :) Nydelige krokuser og tulipaner også.
  Gratulerer med engletrompet! De er så utrolig flotte, og dufter nydelig. Jeg har dessverre ikke plass, men håper å få det snart!
  Har du overvintret kjempeverbena? Spennende å følge med fremover nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, i høst tok jeg opp noen små planter som spirte i bedet, og plasserte dem i vinduet. I februar så de veldig stusselig ut, men de har klart seg. Og det er godt å vite etter at ingen av frøene som jeg sådde, spirte. Kjempeverbena er veldig lett å ta stiklinger fra. Setter skudd i et glass med vann og etter noen dager, avhengig av varme så klart, danner de røtter. Og da slipper man ut og inn av kjøleskapet. Det må være andre måter å gjøre det på. Gartnerier kan jo, ikke gjøre det på kjøleskapmåten. Anne

   Slett
 11. Oj vad det växer!
  Det är en härlig tid just nu!!
  Kram
  Mariana

  SvarSlett
 12. Hei Anne :) Så mye fint hos deg! De nydelige dagene er bare til å nyyte! Litt travelt på mine kanter med to ungdommer i hus som står konfirmant neste helg, så det blir liten tid til blogging. Ha det fint så lenge :)

  SvarSlett
 13. Ja det er helt utrolig hvor fort våren kom i år, hagen din er full av vår og blomster alt og er så fin.
  Tenk at sol-faktor og sommerklær må frem før mai, herlig.

  Fine bilder Anne, kos deg med hage og helg.

  Sol-klem fra Marit.

  SvarSlett
 14. Så nydelige og sommerlige bilder!
  Verdens søteste kubjeller :)
  Ha en flott helg.

  SvarSlett