søndag 17. november 2013

Tropisk midt i Oslo


Victoriahuset fra 1876  ligger i Botanisk hage på Tøyen. Tøyen ligger to stopp med t-banen fra Jernbanetorget. Ofte kan man ha dette drivhuset nesten helt for seg selv. Det er oppe alle dager unntatt mandager.                           Victoriavannliljen, Victoria cruziana, som huset er oppkalt etter.                                            Å sitte på muren en stund...kan anbefales.Victoriahuset til venstre i bildet. I helga har det vært vårstemning, sol og temperaturer over 13 grader.
Flere helgegleder hos Vivi. Ha en god uke! Anne10 kommentarer:

 1. Jeg har alltid ønsket meg dit, men det har ikke blitt slik. Veldig fint at du deler bildene og gleden ved å være der.
  Ønsker deg en fin ny uke. Klem

  SvarSlett
 2. Så morsomt å se bildene dine derfra. Da jeg var der sist fikk jeg liksom ikke den godfølelsen, så det ble ikke et eneste bra bilde heller. Får prøve igjen, nå som jeg ser at det går! Ha en fin fin uke.

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Så flotte bilder derfra. Jeg har bare vært ute i botanisk hage, så en gang må jeg ta en tur dit. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Fine bilder fra tropisk miljø.

  SvarSlett
 5. Beautiful are your photos!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlett
 6. Det må jo være en oase, spesielt om vinteren. Tenk å gå fra kulde ute til det varme eksotiske miljøet i Victoriahuset.
  Flotte bilder!

  SvarSlett
 7. Beautiful are the photos!
  Greetings from Holland, RW & SK

  SvarSlett
 8. Vilken fin helg! vackert väder och besök i sånt fint växthus!
  Ha en fin vecka
  Mariana

  SvarSlett
 9. Takk for oppfordringen, kjære du. Har kun vært i Botanisk hage på Tøyen en gang. Må være over 26 år siden, for førstefødte var baby... Hm, må jeg gjøre noe med gitt. Og tur på høst/vinter gir også noe, all den tid man får slike drivhusdrømmer innendørs som du viser så fint her. Takk takk.

  SvarSlett
 10. Det er fantastisk tidsfordriv å være der, de bladene på vannet ser nesten kunstige ut.
  Fine helgegleder og bilder Anne.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett