onsdag 20. november 2013

Novemberfavoritt: Aster


Når nesten alt har visnet ned og det er ganske fargeløst ute, er det magisk å se blomstrende asters. Jeg pleier å ta en tur innom Botanisk hage på Tøyen i Oslo for å få med meg synet. Bildene er fra forrige uke. Les mer om asters HER.     Asters hjemme i hagen er ikke fullt så frodig. De ble ganske redusert etter vinteren.
   Hos Anna Vattenkanna kan du se  mange favoritter fra november. Ha en fin kveld! Anne7 kommentarer:

 1. Asters mangler jeg i hagen min dessverre. Kanskje på tide å gjöre noe med det for de er jo så flotte!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Jag förstår att det är din favorit. Tänk vilken blomning hela hösten. :)

  SvarSlett
 3. Hei Anne Asters er så nydelige! Flotte bilder du har tatt. Her rekker den nesten aldri å blomstre dessverre.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Jeg har en svakhet for høstasteren. Den troner når alle andre har gått i dvale. I år var jeg heldig å få en av mine i blomst. Tenk at de blomstrer så fint hos en av mine nærmeste naboer; Botanisk hage. Skjønner at det er en stund siden jeg har vært der. Takk for at du tok meg dit:)

  SvarSlett
 5. Jag gillar också astrar. Förr tyckte jag de var tant-blommor, men nu när jag insett att jag själv en dag blir tant är de helt ok!
  Köpte en skogsaster i somras med vita små blommor som jag tycker är så fin. Sen har jag en planta som inte vill blomma alls, antingen står den för skuggigt eller för torrt.

  SvarSlett
 6. Jeg har også blitt en astersentusiast. Den passer så godt inn i grøftekant-looken. Jeg tror jeg må godsnakke med naboen som har masse av en lysrosa sort.

  SvarSlett
 7. Takk for linken til mer om asters! Min asters har ikke blomstra i år, men jeg har sett en masse liknende asters i en veikant rett ved her, blomstre som bare det. Astersen var ny i fjor - fikk den som sånn potteplante som var behandla med veksthemmende stoff. Kanskje den kommer fortere i gang til neste år - og rekker blomstring. Asters er pene!

  SvarSlett