mandag 25. mars 2013

Allium, gressløk



Favorittpålegget på forsommeren er ferskt brød med meierismør, finhakket gressløk og et lite dryss med maldonsalt. 
Vi har planta gressløken rett utenfor døra for å ha den lett tilgjengelig. Særlig når det blir tidlig mørkt om høsten, er det greit å slippe lommelykt for å finne fram. I juni får den vakre rosa-fiolette blomster. Gressløken klippes ned flere ganger i løpet av sommeren for å få ny vekst, nesten som gressplenen















                                Ha en fin kveld!


9 kommentarer:

  1. Så vackra bilder på gräslöken. Den är både fin i rabatten och god:)). Hos mig har den tyvärr försvunnit.
    Ha en fortsatt fin påskvecka.
    Kram Maria

    SvarSlett
  2. En favoritt her også!
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  3. Gressløk er en fin urt, som kan brukes til det meste. Fine bilder!

    Klem Vivi

    SvarSlett
  4. En favorit! Båda att titta på och äta... Har också den nära kökstrappan =oP
    Ha det gott!
    /Katarina

    SvarSlett
  5. Gressløk er et must. Kan brukes over det meste. Digger de lilla tusteblomstene også. Men kan de spises?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, visst kan de spises. Fint som pynt er blomstene også.

      Slett
  6. gressløk har jo nydelige blomster!...du inspirerer..til sommeren vil jeg ha en hel hekk:)
    God påske:)

    SvarSlett
  7. Å så fint, godt for øyet og gane hva mer kan man forlange av gressløken.
    God påske til deg, kos deg og nyt solen.
    Marit.

    SvarSlett
  8. Vilka härliga bilder på gräslök.
    Gott och en fröjd för ögat.

    Glad Påsk

    SvarSlett