onsdag 26. desember 2012

Armchair gardeningNå er det tid for armchair gardening. Bla i hagebøker, frøkataloger, se på bilder fra i sommer og drømme. I sommer hadde vi mange Digitalis purpurea, revebjelle. De selvsår seg mange steder og som regel passer de utmerket der frøene lander. I år var det faktisk blomstring helt til september. Dissse bildene er tatt i begynnelsen av juli. Håper det blir like fin blomstring neste sommer.
I dag har jeg lagt snø i pottene i kjelleren istedenfor å vanne. Da smelter snøen langsomt, og unngår at vannet renner tvers igjennom.


           Ha en fortsatt fin romjul!


9 kommentarer:

 1. Så vackra bilder! Underbara fingerborgsblommor. Gillar andra bilden med rosen i bakgrunden:)).
  Jag hoppas på många fingerborgsblommor till sommaren, har många bladrosetter.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Så underbara bilder, tack för sommarkänsla! Jag har sått både vita och rosa digitalis som jag hoppas blir lika vackra som dina :-) Maria

  SvarSlett
 3. Skjønn sommerhage! Digitalis og klematis , jeg får sommerlengsel!

  SvarSlett
 4. Hei og fortsatt god jul! -skjønt, skal man heller si god fornøyelse med hagedrømmerier framover.. ;)
  Godt vi har fire årstider, så vi rekker på med litt lengsel og store planer, det er jo halve moroa! Akkurat Revebjeller fikk jeg plutselig et stort behov for igår, etter å ha bladd i en just ankommet frøkatalog..hm..

  SvarSlett
 5. Morsomt uttrykk - ikke hørt før, men dekkende:)
  Fine hagebilder!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kamera tips !!! Det er ikkje lett å velge men trur nok dei er bra dei fleste og så er eg ikkje proff :)) så uansett er det nok bra for meg.
  Herlige sommarbilder. Digitalis frøsådde seg kraftig hos meg også. Men dei er så fine at eg hadde ikkje råd å renske dei ut. Blomstra til frosten kom i år...heilt utrulig.
  Åååå så herlig å planlegge å kike i frøkatalogar og bøker denne tida. Det skal bli kjekt å få starte ein ny sesong i hagen snart.
  Klem frå MarJE.

  SvarSlett
 7. For en vakker hage du har! Ja, herlig med planlegging og drømmer om hageåret 2013!

  SvarSlett
 8. Nå vil jeg følge deg fremover. Velkommen innom til meg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du har lagt deg som følger. Velkommen!

   Slett