fredag 18. november 2022

Rett før snøen kommer

Nå er det meldt flere minusgrader om natta og ganske kaldt om dagen. Da er det slutt på nesten all vekst. Unntatt kålen. Her fortsetter den. Kål tåler kalde netter.

                                          Nå krysser jeg alle  fingre for håndballjentene! Ha det godt! Anne

5 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Här har de lovat snö i helgen. Det var kallare idag, men soligt och fint. Härlig bild på all taklöken och kålen. Trevlig helg /Kram Marika

  SvarSlett
 2. Helt mærkeligt at forestille sig dine krukker og blomster med sne på... men det kommer nok lige om lidt. Det er en flot samling husløg du har - og mange andre krukker!
  Ja, jeg hepper jo ikke så overraskende på de danske piger, men uanset hvem der vinder skal det nok blive spændende med et rent nordisk opgør!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Ja huva... ..idag när jag kom ut i Göteborg var det svinkallt, rått och isande vind. Men här har de lovat snö över nästan hela landet. Så nu avstannar tillväxten därute.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 4. Jeg beundrer alle potterne med husløg. Og så er jeg helt forelsket i den rustne fugl. Den må gerne flyve hjem i min have og bygge rede.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 5. Ja, kål står ute her også, beste stedet for oppbevaring tror jeg. Og håndballjentene slo jo til. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett