fredag 11. november 2022

11 november og +14 grader


I dag har det blåst kraftige - milde vinder. Det har vært sol og 14 grader. Etter mange dager med regn er det deilig å se sola igjen. Det er visst tredje året på rad at det er så varmt i november. Ikke noe å rope hurra for! 

                                                       Jeg har brukt gamle dreneringsrør til å dyrke kornblomster.
                                                                                                Ødelagt rør til takløk
                                                                        Måtte rødkvann spire i mengder til våren.
                                                                 En sliten klokkeranke og en bie i dag.                                  I morgen er meldt sol og nesten sommervarme. Ha det godt! Anne


5 kommentarer:

 1. Ja jösses - väderbeskrivningen känner jag igen ända tills du nämner solen. Den har inte visat sig på länge och igår kändes det som det aldrig blev dag. Men det var fantastiskt skönt i värmen ute ändå.

  Härliga höstbilder från din trädgård :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
 2. Hej Anne!
  Vi hade ungefär likadant väder igår, kraftig blåst men ändå varmt. Idag skiner solen från en klarblå himmel och det är helt fantastiskt. Fina bilder.
  Ha det gott /Kram Marika

  SvarSlett
 3. Nej, klimaet er ikke noget at råbe hurra for, men du forstår nu alligevel at servere en flot stribe billeder, og du er rigtig god til at udnytte de gamle drænrør!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 4. Spændende billeder, der viser nogle af de forskellige ting, du arbejder med i haven.
  Arbejdsglæden stiger på en solskinsdag, og de høje temperaturer gør jo deres til, at man kommer ud og nyder haven, selvom man godt kan blive utryg, når man tænker på baggrunden for klimaændringerne.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 5. Visst är det underligt med så höga temperaturer i november, även om det också är härligt att få en fin dag i trädgården efter gråväder och regn. Så vackra bilder du tagit på din novemberträdgård.

  Allt gott. Ulrika

  SvarSlett