fredag 19. mars 2021

Mjærum Stauder


Mjærum Stauder har alt...
grønnsaker, urter, sommerblomster og stauder. Alt er egenprodusert. De er enten sådd eller fra stiklinger. Hver gang jeg er der, har det skjedd store forandringer siden sist Bildene ble tatt i forrige uke. Lenker til TrädgårdsFägring
























 Engletrompeter. De åpner i april. Jeg anbefaler dette stedet på det varmeste. Ha det godt! Anne


9 kommentarer:

  1. Hej Anne!
    Ser ut som ett drömställe för någon som är ute efter växter. Så härligt att kunna välja bland så mycket.
    Ha en trevlig helg /Marika

    SvarSlett
  2. Det känns som en plats jag skulle spendera timmar på och i. Och allt ser så fräscht och fint ut. Låter som riktig trädgårdslycka.

    Kram, Carina

    SvarSlett
  3. Sikke en skøn planteskole! Der ville jeg gerne bruge et par timer, for det er lige netop sådanne steder der mangler efterhånden. Dejlige billeder du har taget - bare ærgerligt Mjærum er helt udenfor min rækkevidde:)

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlett
  4. Ser ut som et deilig sted å tilbringe en time eller to på jakt etter godbiter :)

    God helg!

    SvarSlett
  5. Wow! Vilken grön inspiration! Snart stundar härliga och blommiga tider :)
    Kram, Titti

    SvarSlett
  6. Det ser ud som et spændende sted med et stort udvalg, og det er imponerende, at de laver alle planter selv. Den planteskole ville jeg gerne have boet i nærheden af.

    Hilsen Elna

    SvarSlett
  7. Der var det mye fristende! Jeg så forresten hagen din på Nrk.no her om dagen. Jeg koser meg med gamle "Hagen min" episoder. Det var artig for har jo fulgt bloggen din, men fikk mer oversikt over hagen der. Det er så flott hage dere har, syns jeg.

    SvarSlett
  8. Ser ut som et spennende hagesenter. Her er alle stengt ned, de har klikk og hent, men det blir jo ikke helt det samme, sånn for inspirasjon i hvert fall. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

    SvarSlett