onsdag 31. januar 2024

Takk og farvel til januar


Veien vår ut til verden. I år har det ikke alltid været like lett å komme seg ut eller inn.







Det er morsomt å følge dyrespor. Det som virkelig bekymrer meg, er at det ikke finnes elgspor. Har ikke sett spor etter elg på nesten to og et halvt år. For noen år siden var det  flere "elgsenger" i hagen. Elggroper i hagen er en tillitserklæring!



                                                                                   Tre prikker med råddyr.












 Kjære hage! Vi går mot lysere og varemere tider. God natt og ha det godt! Anne


 

7 kommentarer:

  1. Hei Anne!
    Vakre vinterbilder. Det ser ut som du også fikk masse snø i januar. Ja, det er godt at det snart er februar.
    Ha det godt! Klem, Marit

    SvarSlett
  2. Hej Anne!
    Januari har varit en fin vintermånad, så vackert med all snö. Just nu har snön sjunkit och det är bara fläckar i trädgården. Ute på gatorna är det halkigt. Dina bilder är fina. Jag ser också spår efter djur, men det är fåglar och harar och kanske någon katt.
    Ha det bra /Kram Marika

    SvarSlett
  3. Smukke billeder af dit landskab i en kold januar. Dyrene søger hen hvor de kan finde mad og ro, og med de nye klimaforhold kan de vel godt finde på at flytte helt væk, men selvfølgelig savner du dem. Måske kommer de igen?

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlett
  4. Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg setter pris på at det blir februar og kanskje vårsola begynner å varme litt.

    SvarSlett
  5. Nydelige bilder fra din januar. Ja, nå går det mot lysere tider. Dumt elgen uteblir da? Vi har flere som streifer rundt her, og jeg synes de er fine å se, både spor og elgene selv. Ønsker deg fine dager framover. Kos deg i februarlyset. :)

    SvarSlett
  6. Det er nogle flotte billeder du har taget af vinterlandskabet. Vi kan begynde at drømme om foråret, men det ser ud til, at der går lidt tid før du kan se forårstegn i din have.

    SvarSlett
  7. Det kan godt være, at vejen ikke har været så nem at køre på, men hvor har I haft det smukt i januar. Jeg nyder dine snebilleder.

    Hilsen Elna

    SvarSlett