onsdag 9. januar 2019

Sommerblomstring i september


Fordelen med sommerblomster er at de blomstrer lenge. Ofte helt til frosten kommer. Det er nesten sånn at blomstringen er på topp - særlig i begynnelsen av måneden.
Gro vanner. Sommeren 2018 var vanning.PelargoniabordSådd sommerastersDahlia 'Park Princess'                                                                          En løvemunnkrysning 
                                                        Alonsoa 'Salmon Rose'. Den har jeg tatt frø av.
Lantana carmara, ildkrone? Den prøver vi å overvintre i kjelleren. En tagetes har blanda seg inn.

Håper det regner mer til sommeren. Det gikk med utallige timer til vanning og det tærer virkelig på ryggen. Noe Gro fikk merke. Ha det godt! Anne

TrãdgårdsFãgring

8 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Ja, sommerblomster må en bare ha, for som du sier så varer de helt til frosten kommer. Sommeren er alt for kort her i Norge, og da er det godt å holde på den i form av blomster.
  Vi får satse på litt mer regn i år :)

  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

   Slett
 2. Hei Anne

  Ja det var et år med meget vanding, Vi ere nbok mange der håber på en mere 'normal' sommer i år!
  Og blomster må der til ja:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Dina sommarblommor är så vackra, fick mina frölevernaser igår. I år blir det många Luktärter, glömde att så dem förra året. Vi får hoppas på att det regnar i sommar, men gärna på nätterna.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 4. Hei Anne.
  Det ble mye vanning. Så mye at jeg fikk senebetennelse i skuldra. Håper at det kan bli litt mer regn i sommer. Prognosene sier at vi skal få varmere somre fremover.
  Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Dejlige billeder....og ja, hold op hvor vi vandede. Er noget spændt på når den årlige afregning af vandforbruget kommer her til marts. Det skulle ikke undre mig, hvis vi har brugt et par tusinde ekstra på vand, så meget som vi vandede....nu ved jeg dog ikke, hvor meget vand, der løber igennem en siveslange på en nat...så jeg venter altså spændt.

  SvarSlett
 6. Ja, vi får tro det blir en mer alminnelig sommer i år, hva regn angår :-)
  Flott med disse sommerblomstene!

  SvarSlett
 7. Underbara sommarbilder förstår att du sparat fröer av den, Eldblomman som är så fin.Jag tror att vi kommer att få en vanlig sommar till sommaren det är en känsla som jag har för det kan inte bli så extremt ännu en sommar.Ha det gott/Margareta

  SvarSlett