tirsdag 29. mai 2018

Mai som har gått så ufattelig fort

    


                                               'Madame Lemoine'
     Agaphantus, Afrikas lilje ble tatt ut av kjelleren for  10-12 dager siden, Da var vi fortsatt redd for nattefrost. Det hadde vært godt å vite.                                                                                   Kuleprimula er for lengst en saga blot.Det har gått så utrolig fort fra snøen smelta og hvitveisen dekka skogbunnen, til at vi er langt ut i sommeren. Nå må vi få regn! Anne


11 kommentarer:

 1. Ja denne Mai måned ligner ingenting annet når det gjelder været. Jeg krysser fingrene for regn, men det ser ikke lyst ut på langtidsvarselet dessverre. Imens gar alt i racerfart i hagen og alt blomstrer rekordtidlig og rekordfort.
  Fine bilder du viser!
  Klem Nora

  SvarSlett
 2. Jeg blir litt lei meg om rosene og peonene er like raske til å blomstre og forsvinne. :-( Jeg ønsker meg også masse regn!

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Värmen fortsätter och regnet visar sig inte. Allt blommar över väldigt fort. Upptäckte idag att mina borstnejlikor blommar, hade inte märkt dem, men får hoppas att de fortsätter länge.
  Vi får hoppas på att det kommer regn snart.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 4. Hei Anne!

  Ja, mai kom og forsvant i et rasende tempo. Alt blir drevet så fort frem nå, at en nesten ikke får blomstringen med seg dessverre. Vi må bare henge med så godt vi kan. Kuleprimula er et av vårens høydepunkter. De er så vakre. Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 5. Hei Anne

  Denne maj har været helt unik, med højsommer og planter der har haft fart på, men jeg bemærker også de der kun vokser som om det er en helt normal maj, mange liljer feks. Måske er det dem der er klogest? ;)
  Flot billede med Allium og blomsterfluen!

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
 6. Maj har været skøn, og hvor har vi nydt det dejlige vejr. Men jeg stemmer i, vi mangler regn. Det er smukke Allium og en fin Madame L., du viser.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 7. Ja visst har det varit en konstig maj. Det gick från kall vår till högsommar direkt.
  //Helene

  SvarSlett
 8. Det har gått fort i mai, og omtrent alt blomstre på en gang. Men vi trenger regn, og yr lover ingen ting her til og med 9 juni. Mener å huske at sommeren 76 var sa tørr, med en masse trær som døde. Enda verre nedover i Europa.
  Ha en fin uke/Eirin

  SvarSlett
 9. Ja, tiden går fort Anne, det gjelder å nyte i fulle drag.
  Regn trenger vi nå ja.
  Så nydelige kuleprimula, de har jeg aldri sett før.

  God helg!
  Klem, Ida

  SvarSlett
 10. Så flotte billeder fra en dejlig maj. Men regnvejr savner vi.

  SvarSlett
 11. Wonderful photos.
  My favorite is the 2nd.
  Many greetings
  Maria
  Divagar Sobre Tudo um Pouco

  SvarSlett