lørdag 28. januar 2017

28 januar - bilder fra i dag - månadens bild


Nå er det bare noen dager igjen av januar. Så langt har det vært en "snill" vinter. Vinteren har helt klart endret seg og det bekymrer ikke bare meg.
Planter som står i plastpotter, legges på siden for å unngå stående isvann.Amaryllis og pelargoia i vinduskarmen
Hver gang jeg er innom, har det falt ned mer.
Kuene har fått vinterpels. Skulle gjerne ha gått nærmere, men beite går helt ned til E !8 og der er det ikke noe fortau! 
I underkant av to måneder er ut med krukker og inn med planterSer du de grønne bladene ved trappetrinnet? Det er en revebjelle som har selvsådd seg. Den skal  få stå. Liker godt hvordan de klarer å plassere seg.Hos Blommig fredag er det mange tolkninger av månadens bild. Miso og jeg ønsker god helg og god kveld. Og ikke minst lykke, lykke til  håndballgutta i morgen i finalen. Kvelden i går var en opplevelse.

15 kommentarer:

 1. Skulle man blandt alle havebloggere vælge et billede, der skulle have titlen som månedens billede, må det bestemt være billedet af din kat.
  Jeg holder med Norge i morgen, de skal vinde!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 2. Vackert! Gamla hus har något av vackert förfall över sig ungefär som vissnande växter. Längtar till jag kan vara med i blommig fredag igen. Just nu har ett ofrivilligt avbrott infunnit sig då nacken spökar, men jag är nog snart tillbaka hoppas jag.
  Ha det gott!

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Härliga bilder av ett blött januari. Det gamla torpet är fint trots att det håller på att ramla ihop.
  Finast är Miso med snöflingor i pälsen.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvarSlett
 4. for en fin katt dere har ! vi må besøke dere og katten i år igjen! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjertelig velkommen! Det hadde vært veldig hyggelig.

   Slett
 5. Nice pictures of January in your garden. How beautiful is your blog!Have a happy day, Patricia

  SvarSlett
 6. Hej Anne!

  En mycket vacker bild av huset i förfall men jag väljer kattbilden med snö i morrhåren!

  Kram!

  SvarSlett
 7. Hei. En merkelig vinter. Våknet til hvitt ute, men det er ikke lenge den blir liggende. Liker så godt de stolene dine. Uansett hvordan det går i dag, har håndballgutta gjort en bragd. Ha en fin Søndag.

  SvarSlett
 8. Hei! Flotte bilder, og nydelig katt. Her er klimaet mildt og vått som alltid på Vestlandet:) Men våren pleier å være fin, og det håper jeg den blir i år også. Veldig lei av regn nå, og gleder meg til våren:) Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 9. Åh for en smuk, smuk kat :)

  Her er det også ret mildt for årstiden. Det passer mig fint, selvom det jo egentlig ville være bedre med noget sne og så dagsfrost i et par uger. Det ville give færre myg til sommer, siger de kloge.

  SvarSlett
 10. Hei Anne!

  Vakre "vinterbilder"! Vintrene er ikke hva de var nei, men i dag har vi fått litt snø. Plutselig ble det hvitt ute igjen, men bare 2 cm så den forsvinner nok snart. Skjønne Miso med snø i pelsen!
  Sist håndballkamp var meget nervepirrende, og det blir vel ikke bedre i kveld.
  Mosomt med selvsådde planter, ja.

  Klem, Marit

  SvarSlett
 11. Så mange vakre bilder! Ja, vinteren kan godt holde seg unna nå, for jeg har vårfornemmelse allerede! Ha en fin dag og snart er det februar! :)

  SvarSlett
 12. Och jag gillade den första bilden med sin vackra kurva och spännande spår...

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett