mandag 28. november 2016

Slutten av november


Jeg må innrømme at jeg synes november er en ganske tung måned. Et stort lyspunkt var på fredag. Nærmeste hagesenter solgte løkposer for 10 kr stk. Da ble det selvfølgelig en del.Lindetreet i bakgrunnen er gull verdt når nordavinden kommer. I går var den ganske heftig i perioder.Jeg setter løken i plastpotter. De tåler mange kuldegrader. Terrakottakrukkene tåler ikke så mange kuldegrader med jord i. Til våren skal jeg sette plastpottene i terrakottakrukker. Jeg kommer til å sette pottene inn i uthuset eller legge dem på siden ute, så de ikke  blir stående  i vann. Håper dette blir vellykka
Azalea i nye krukker.                                 
                                              Ha det godt! Anne

  

12 kommentarer:

 1. Hei, det blir spennende å se hva som dukker opp til våren. Så det var 70% avslag på løk i Sverige sist lørdag, men vi har vel ikke lov til å handle det?
  Tror jeg ønsker meg litt snø nå for at det skal bli litt lysere. November har vært trist og mørk.... Likevel, ønsker deg flott dager i slutten av måneden.

  SvarSlett
 2. Hej Anne!
  Ser fint ut, med en massa lökar.Köpte också en hel del lök på rea. Det blev planterat i rabatter och krukor, hoppas på en riklig blomning i vår.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Det blir nok veldig fint til våren! Flotte azalea og orkidé! Inneplanter gjør november litt bedre :)

  Ha det godt!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Det kommer helt sikkert til å gå bra, og tenk å fint det blir til våren.Azalea og svibler er mine juleblomster. Ha det godt.

  SvarSlett
 5. Det går nok fint, og tenk så flott det blir til våren! Det er fint å ha noe å stelle med nå i november, og Amaryllis, Azalea og Svibler er koselige blomster i juletiden. Ute er det bare grått, og kommer solen frem så kommer frosten også :) Ha fine adventsdager!

  SvarSlett
 6. Kan det bli for mye løk??
  Nå snur sola snart :)

  SvarSlett
 7. Så fantastisk inspirerende med de løkbildene, det er jo det gøyeste som fins å fylle på med løk, og følge prosessen fra spire til full utsprungen tulipan el annet:) Energigivende innlegg:) klem

  SvarSlett
 8. Hei!
  Flott med billige løker i november! Nydelig det øverste bildet ditt:) Store trær gir mye ly for vær og vind.
  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 9. Hej Anne! Vilken lökblomstring du kommer att få i vår, jo, jag vet att du tycker om lökväxter och det finns knappast något som kan konkurrera med massverkan av lökar när våren kommer.

  Jag gillar inte heller november men i år har den tråkiga månaden gott ganska snabbt, om drygt tre veckor är det vintersolstånd och allt vänder när ljuset kommer tillbaka.

  Kram!

  SvarSlett
 10. Hei, kjempeflott det øverste bilde! Vakkert på denne årstiden også.
  Så mye fine løk det ble, gleder meg vårbilder.
  Nå går det snart den rette veien med sola :)

  SvarSlett
 11. Ja, november kjennes som den mørkeste måneden i året.
  Flott med løksalg da :-)

  SvarSlett
 12. Så mye vakkert som kommer til å spire hos deg til våren! Asaleaen er jo også så fin. Nå er november over og vi går inn i desember. Snart er det vår! Ha en fin dag! :O)

  SvarSlett