tirsdag 19. januar 2016

Det blir vår i år også


Nå har det vært sprengkulde i snart to uker, men det er ikke så lenge til før tulipanene blomstrer igjen. Tida pleier jo å gå fort!( Trøster meg selv). Er litt bekymra for hva denne kulda med ganske lite snø kan gjøre med plantene. Bildene er fra vår- forsommer-drømme-hagen i Oslo i begynnelsen av juni 2015. Å være på besøk i denne hagen er en eventyrreise.


En vokter av frøplanter.Ja, takk til farger, fuglesang og vår. Ha det godt!  Anne


21 kommentarer:

 1. Å så fine bilder, nå fikk jeg plutselig lyst på vår.
  Håper det går bra i hagen din, her har vi også sprengkulde men vi har fått masse snø da.

  God kveld til deg.

  SvarSlett
 2. Hei Anne!

  Nydelige bilder! Det er herlig å drømme om tulipaner, og glemme hele kulda. Nå har det blitt litt mildere her, "bare" -11 nå. Utrolig hvor fort en venner seg til kulda...
  Tiden går superfort, snart er det vår igjen!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 3. Så flotte vårbilder! Kan nesten ikke vente til det blir vår:) Jeg er også spent, og særlig på de de små nyplantingene med tanke på barfrosten. Men det er ikke mye en kan få gjort, og det vil nå helst gå bra :) Fin ny uke!

  SvarSlett
 4. Ja det venter vi med længsel på forårets komme, og sikke nogle dejlige forårsbilleder du viser fra din have, sikke en frodighed, med de mange tulipaner.
  God dag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlett
 5. Ja, lengter etter vår, lys og varme. Men det er utrolig vakkert ute nå. (Synd det er så kaldt å oppholde seg der)

  SvarSlett
 6. Tack för den vårboosten:) Underbara bilder.
  Kram Maria

  SvarSlett
 7. Flotte vårbilder :-) Ja, vi får trøste oss med at tida egentlig går ganske fort og vips så er det sommer igjen..
  Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 8. Åh, vilken ljuvlig vårträdgård! SÅna bilder behövs nu!

  SvarSlett
 9. Vackert! ..och nu börjar kylan onekligen kännas påfrestande och jag tänker på alla växter som nog inte gillar den envisa kylan. Det blir nog en del förluster kan jag tänka mig. Jag matar koltrastarna och småfåglarna så känns det i alla fall som man gör något gott!

  SvarSlett
 10. Hej Anne!
  Härligt med fina vårbilder, längtar efter lite grönt i trädgården. Ser att jag borde skaffat mera lökar.
  Ha det fint! Marika

  SvarSlett
 11. Akkurat nå kjennes det lenge til våren. Det er iskaldt ute, men veldig vakkert med sola som skinner på snøen. I går slo det meg at det har blitt lysere - det var ikke ordentlig mørkt kl. 1630, og det er et godt tegn! Jeg ser frem til å begynne med frø og hage igjen, men er samtidig ikke så utålmodig ennå. Kriblingen kommer nok snart. Nydelige bilder!

  SvarSlett
 12. Wow, I´m looking forward to tuliptime with this dull weather.

  SvarSlett
 13. Så mye fint å se. Det er enda en stund til det blir vår her oppe i nord, men det er godt å ha bilder å se tilbake på. I år har jeg for første gang satt ned over 100 tulipaner så jeg gleder meg til de kommer opp. Fortsatt god vinter!

  SvarSlett
 14. Takk for fine bilder !
  Vi gleder oss over at hver dag blir lengre, men er litt spent på hva sprengkulde og lite snø gjør her også, og lengter etter vår.
  Ha en fin helg:-)

  SvarSlett
 15. Flotte bilder! Gleder meg til våren :-)

  SvarSlett
 16. Ååååh, du klarte å trøste meg også. Våren kom veldig nærmt med disse bildene Anne. Takk skal du ha. Jeg tinte litt kjente jeg:) Vakker hage. Er det botanisk hage? Ser ikke helt sånn ut, men jeg må jo innrømme at jeg ikke kjenner hver avkrok hos naboen min. Ha en fin helg.
  Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en vakker hage på Høybråten i Oslo.

   Slett
 17. Skønne tulipanbilleder. Elsker tulipaner, men har dog skåret ned på indkøbet af dem de sidste to sæsoner, da de bare ikke holder længe nok i haven. I stedet købere jeg flere narcisser, som jeg også er meget begejstret for.

  SvarSlett
 18. Anne! Alltså, jag tycker ju egentligen väldigt mycket om våren och allt som blir nytt och härligt med färger och grönska och värme, men är det inte ganska bra just nu, på vintern menar jag? Lugnt och skönt och ingen vårhysteri och stress än på ett tag. Väldigt lyxigt att kunna sitta här uppkrupen i soffan och kolla på dina sköna vårbilder. Trevlig kväll och helg! Kram Maria

  SvarSlett
 19. Det blir fint när tulpantiden kommer åter. Under tiden kan vi bara drömma och hålla tummarna för de djupfrysta lökarna som ligger och väntar.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 20. Härliga bilder med mycket vårkänsla! Nu går tiden fort och snart är vi där igen. Under tiden är det skönt att få drömma lite om sommaren.
  Trevlig helg!
  Titti

  SvarSlett