lørdag 24. oktober 2015

Plutselig...er våren her.


Det er en ønskedrøm. I dag har vi lagt våren i jorda. Den ene løken etter den andre. Det som plutselig skjer om våren, må av og til forberedes. Blommig fredag har temaet plutselig hender det!


Plutselig skjer det som ikke skal skje.Ikke lenge før hagedrømmen åpner hos JanneEt nytt bed blir til. Kompostjord legges rett på plenen. Vannslangen brukes til å vise hvordan bedet skal se ut.Alpina ribes, alperips har museører.Kobeakrukkene står klar til bruk.I natt er det slutt på sommertid og starten på vintertid. Da er det godt å tenke på at våren er der om ikke altfor lang stund. Ha det godt! Anne


14 kommentarer:

 1. Så flotte bilder med alt som venter litt der framme! Vemodig å ta avskjed med en sommersesong, men samtidig blir drømmen om neste vekket! God helg til deg! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 2. Underbar bild på blåsippan! Ja, nu börjar längtans tid! Jag har planterat häck och satt lök och längtar redan till våren för att se hur det tar sig ut. Kram Merja

  SvarSlett
 3. Det er så vakkert med krokus tett i tett! Gleder meg til vi er der igjen:)

  SvarSlett
 4. Hoppfullt och fina bilder! Ska ut med några lökpåsar idag när vädret blivit bättre. Här blåser det och regnar just nu.
  Ha en skön söndag!

  SvarSlett
 5. Skønne forårsbilleder, som får en til at længes efter forår....
  Satser på at nå at få lagt nogle løg i dag - efter vi har været en tur i skoven.

  SvarSlett
 6. Fina vårbilder, krokus är lika efterlängtade, varje år. Tiden går så fort, så snart är vi där igen.
  Ha det fint!

  SvarSlett
 7. Hei Anne!

  Herlige bilder av det som venter om et halvt års tid! Det gjelder bare å komme igjennom vinteren først. Vi har mye å glede oss til!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 8. Fint med stora mängder krokus/vårblommor!
  Kul med en ny rabatt!!
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
 9. Når krokusene blomstrer da er det vår :-) Noe å glede seg til.

  SvarSlett
 10. Nu fick jag starka vårkänslor. Det ljuset går inte att ta miste på :-) God söndagskvälll. Kram Maria

  SvarSlett
 11. Takk for den herlige vårfornemmelsen du byr på. En herlig trøst nå som mørket og høsten siger på for alvor. Det er godt å kunne minne seg selv på at det kommer atter en vår!
  Jannicke

  SvarSlett
 12. Vips, så er våren tilbake:) Flotte bilder fra hagen din!
  Ha en fin fin kveld:-)

  SvarSlett
 13. Så flotte vårbilder!! Gleder meg til våren allerede! Spennende å se om jeg vil få fin blomstring av alle løkene jeg har satt! Nydelig vårblomstring hos deg :)

  SvarSlett
 14. Det var noen herlige og spesielle bilder fra våren. Så spesiell farge på krokusene. Og blåveisen like om hjørnet. Ja det er en god tid vi går i møte etterhvert.

  SvarSlett