torsdag 30. juli 2015

'Blue Sky'


I dag har det vært sommer med varme og blå himmel. De siste årene har vi hatt petuniaen 'Blue Sky' på hver side av  trappa. Vi planter dem i to høyder så det skal se ut som de vokser som en plante etter hvert. Cobeae scandens, klokkeranken begynner å fylle godt opp. Tror vi har blomster i morgen.


I dag skjedde det noe merkelig. En liten fugl kom nærmere og nærmere. Den ble stående helt nær oss. Miso lå og sov bare noen meter unna. Vi måtte gjøre noe. G bar den forsiktig bort. Da hun satte den ned, kom den etter. Det er vel ikke en frisk fugl, som gjør dette? Er ikke sikker på hva slags fugl det er. Kanskje en gulspurv?Prydepletreet er klippet.Vi har kjørt forbi dem mange ganger. Litt pussig å se hvordan han titter fram bak henne.Selvfølgelig er gresset ...Palmekålen vokser mot alle odds. Det er en flott plante.Tidlig i sommer hadde vi meget aktive kålfluer. Kommer tilbake til det. Ha det godt! Anne


13 kommentarer:

 1. Hej Anne! Alldeles underbar färg på dina petunior, ser ut som ett hav vid trappan. Stackars lilla fågelungen, hoppas den klarar sig. Mina klockrankor har inte visat några knoppar än, så det kommer nog inte att bli några i år heller.
  Hästarna gillar alltid gräset på andra sidan stängslet, det är nog grönare där.
  Ha det fint! Marika

  SvarSlett
 2. Så läckert med petuniorna vid dörren, ser maffigt ut. Snygg blå färg. Sötaste lilla pippin, hoppas det går bra för den.
  Vi har haft sommar idag.
  Kram Maria

  SvarSlett
 3. Likte også godt petuniaene dine! Jeg har heller ikke blomstrerknopper på klokkerankene mine ennå, tror jeg, men de vokser som bare det. Hadde masse blomster i fjor, så jeg håper ennå. Litt kaldere nå enne i fjor men...

  SvarSlett
 4. Your garden is so very charming, are there some elves living there?
  All my best
  Elisabeth

  SvarSlett
 5. Lilla fågeln ser ut att vara en Grönsiska som blivit sjuk. Det händer att de beter sig så där då. De brukar burra upp sig, sitta stilla och bli orädda. Snyggt med Petuniorna planterade så där.
  Ha det gott!

  SvarSlett
 6. Hei Anne! Så flotte blå petunia du har! De ser ut som en blå foss :)
  Stakkars lille fuglen, og de pleier jo ikke oppføre seg sånn, nei... Godt at katten ikke oppdaget den. Håper den klarer seg!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 7. Vilken söt liten fågel! En bebis ännu... Jättevackert i din trädgård. Trevligt veckoslut, Anne!

  Satu

  SvarSlett
 8. Flott med de petuniane!
  Så søt den fuglen var :-) Rart den ikke fløy sin vei.

  SvarSlett
 9. Jeg elsker den blåfargen! Utrolig frodig og vakkert! Neste år skal jeg ha flere blå sommerblomster. Jeg skal skeive opp dine blå på huskelista mi.

  SvarSlett
 10. Vackert ni skapat med petuniorna! Ja, och palmkålen är ju fantastiskt!
  Underligt med den lilla fågeln... Den verkar inte helt frisk, men jag vet inte. Kanske som Ulrika skriver här i kommentarsfältet är den just sjuk. Sorgligt.
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlett
 11. Intresting, Your petunias. I first saw indeed that one plant and so big. And wonderful color. Poor little bird...

  SvarSlett
 12. Så fint det ser ut!!
  Hoppas på mer sol och blå dagar

  Mariana

  SvarSlett
 13. Så vackra sommarbilder Anne. Petunior har jag inte provat än men jag såg ett reportage i Gardens Ill. och tyckte några där var jättefina. Jag tror kanske att det är en "tantblomma" eftersom min mor brukar ha dem, Men jag börjar bli övertygad om att det verkligen är ett vackert inslag med rätt färg och form. Ps Har du skaffat Instagram nu? :-) Instagram är jätteroligt.

  SvarSlett