mandag 3. august 2015

Har nesten en åker med solbrud, Helenium 'Moerheim Beauty'


I går starta klokkeranken å blomstre. Ammi majus (bildet under) blomstrer i flere bed. Venter fremdeles på at en del av dahliane skal springe ut. Det kommer. Det er egentlig godt å vente på noe som kommer.


Bakerst i billdet 'Moerheim Beauty'.Nå kan vi ane blåfargen på kuletistlene.De siste kveldene har vi sittet bak bringebærhekken, først for å få ly, få de siste solstrålene og se ut over havreåkeren. Men det ble en teaterforestilling. Svalene drev med flygetrening. Vi ble nesten snitta. De tøtsja aksene på kornet og fugleungene ble matet i lufta. Det var en fantastisk akrobatikk. En opplevelse. Ikke akkurat lett å ta bilder av, men kan dere skimte svalene? De skal  fly helt til Nord-Afrika til høsten!
God sommerkveld! Anne


15 kommentarer:

 1. Så morsomt med svalene! Ja, de er virkelig noen akrobater i luften:)
  Ammi majus kom ikke til meg i år, men det ble så mye annet, så det gikk da greit. Ser du også planer tett i bedene. De ser virkelig frodige ut. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 2. Så nydelige blomsterbilder og herlig kveldshimmel. Deilig å kunne sitte å følge med i naturen og spennende å få med seg svalenes akrobatikk, før de stikker avgårde.

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Så vakre kveldsbilder, og ja jeg kan se svalene. Det er svaler her også som bor i låven til naboen. De er flotte å se på når de øver seg på flyvning! Så flotte Helenium du har. Jeg har ingen av de.

  Ha en fin dag til tross for regnvær . Her er det meldt om store nedbørsmengder igjen... :(

  Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Vilken vacker kväll, jag kan se svalorna. Jättefina höstliga färger i din rabatt, jag vill också ha lite mer blomning nu. Här har sommaren kommit till Göteborg, de säger att det ska bli 26° idag. Synd man måste gå till jobbet.
  Kram Maria

  SvarSlett
 5. Hej Anne! Så fina vackra färger hos dig. Jag går och spanar efter knoppar på klockrankan, men det blir nog inget i år heller. Solhattarna börjar blomma snart, och Dahliorna väntar jag fortfarande på.
  Ha det fint! Marika

  SvarSlett
 6. Flotte sommerbilder! Solbrud er vakkert, her hos meg sser det ikke ut til å bli blomstring i år. Noen har gnafset, og etter hvert har naboplantene breiet seg. Noe sier meg at solbrud dessuten liker sol, og den har vi ikke sett mye til her vest. Får varme meg på dine bilder istedet :)

  SvarSlett
 7. Gøy med de svalene :-)
  Det er godt det fortsatt er blomster å vente på.

  SvarSlett
 8. En flott teaterforestilling dere fikk!
  Og din "åker" er jo bare så flott...blomster i kø er alltid flott:)
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 9. Jeg har fått sansen for helenium. Håper mine dukker opp! Vakre bilder!

  SvarSlett
 10. Så flott. Jeg venter fortsatt på at klokkeranken min skal begynne å blomstre.
  Hilsen ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
 11. Nydelige stemningsfulle bilder! Og solbrudene er virkelig vakre :-)
  Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 12. Solbrud har jeg aldri testet. Litt rart egentlig, for jeg synes de er så utrolig fine.
  Klem Nora

  SvarSlett
 13. Jeg venter også på min klokkeranke. Georginene også er treige, men Honka gul har kommet med blomst. Vi satt også og så på svalene en kveld - de åt insekter over fjorden. Det var rett før regn, og da skal svalene fly lavt etter ordtaket :-) Utrolig flygeevne!

  SvarSlett
 14. Nydelige bilder fra hagen Anne !
  Her er det ikke engang knopper på klokkeranken, men flere av georginene blomstrer.
  Svalene er et fantastisk syn når de holder på sånn. Vi har et par dammer i hagen, og det er et syn når de stuper ned og tar seg litt vann i farta.
  Ha en fin helg :-))

  SvarSlett
 15. Helt nydelige helenium! Så koselig at du har fått en hel eng av dem. De ser så skjønne ut. Jeg har fått en stikling av den, men jeg vet ikke om jeg får den til. Synes de er vakre! Passer godt på sensommeren.

  SvarSlett