fredag 27. mars 2015

Venter intenst med lengsel og smerte etter vårens overraskelser!


Klarer aldri å forestille meg hvordan det var. Blir alltid overrasket at det er så grønt, så fargesterkt,  så vakkert og frodig. Trenger det nå etter gårsdagens vinteroverraskelse. Nærmere  40 - 50 cm med snø. Graver frem snøklokker og krokus. For første gang opplevde jeg å bli værfast. Kom meg ikke på jobb. Snøkaos og trafikkkaos. Overraskelser i kø.
Blommig fredag har mange overraskelser.

Tulipa 'Princess Irene'
Narcissus 'Jenny, Fritillaria meleagris, rutelilje og Primula veris, marianøkleblom.
Liv i komposten. Marken må dekkes til fort så de slipper lyssjokk.Tulipa 'Verona'Let's danceSelfie

Fineste Miso kjørte seg fast i snøen i går. Hun ble skremt og føk ut i hagen. I lange byks prøvde hun å komme seg vekk i snø som var dobbelt så høy som seg selv. Snøklumper som festet seg i den lange pelsen. Da stoppet det opp og  med høye, klagende skrik ropte hun på hjelp. I dag har hun knapt vært ute.
La våren komme fort og overraske. Ha det godt! Anne


19 kommentarer:

 1. Himmel vilka vackra bilder! Jag vill kopiera bild två rakt av, så vackert! Är det en lägre narciss? Den ljusa tulpanen på bild sex är såå fin. Sötaste Miso, vilken tur att allt gick bra. Otyg med så mycket snö!
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maria! Bildet nr. 2 er Tulipa 'Princess Irene og og bilde nr. 6 er T. 'Verona'. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar.

   Slett
 2. Hei Anne!

  Nydelige vårbilder dy byr på, og gjett om vi trenger de nå som terapi! En kan bli deppa av mindre når en ser ut...
  Godt at det gikk bra med Miso!
  Vi venter i kor på våren :)

  Ha det godt!

  SvarSlett
 3. Wow, you had a lot of snow! Hope you see the spring flowers soon. Groetjes, Hetty

  SvarSlett
 4. Usch och fy för snö så här års. Så deppigt! Stackars lilla Miso, vet hur jobbigt det är att få bort snöklumparna från pälsen. Nu hoppas vi på att vädret vänder så att vi får riktig vår/ Titti

  SvarSlett
 5. Snö!? låter inte alls trevligt så hoppas den snart är borta och solen börjar värma och vips är våren hos dig också! Misokatten fick vila precis som jag som försöker komma igång med utomhusjobb, oj så trött man blir av frisk luft.
  Kram Maria

  SvarSlett
 6. Er det ikke fint at vi evner å bli overrasket hver eneste vår :-)
  Jepp, like før jeg ble værfast i går! Kjempet meg fram til fots i dyp snø i over en time for å rekke et tog til jobben...

  SvarSlett
 7. Underbara bilder av vårblomster! Nu riktigt längtar man efter den tiden men jag försöker verkligen njuta av tiden nu. Idag skiner solen och det ser ut att bli en riktigt fin dag. Bäst att ta till vara den. Ha en fin lördag, Anne!

  SvarSlett
 8. Så mycket snö vill vi inte ha, hoppas den försvinner fort, så du får njuta av allt det fina du har i din trädgård. Ha en skön helg!

  SvarSlett
 9. Oh, yes! Let's dance!
  Happy weekend
  Elisabeth

  SvarSlett
 10. Så snällt att du inte visar snön på bild och skrämmer oss :) Nu vill vi ha det precis som på dina fina bilder!

  SvarSlett
 11. Så chockartat när det kommer så mycket vid den här tiden. Här fick vi bara ett par cm men lite knepigt på vägarna blev det ändå. Stackart kisse!
  Hoppas det tinar snabbt igen!

  SvarSlett
 12. Tenk at vi har alt det fine foran oss=) Det er magisk, synes jeg=) Fin helg til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 13. Ja, la våren komme :-) Det er nok snø nå.

  SvarSlett
 14. Så fine bilder du viser. Ja, vi har noe å glede oss til bare denne vinteren gir seg. Håper du har en fin dag samme hva slags vær du har. :)

  SvarSlett
 15. Vilken fin selfie!

  Fina bilder för övrigt också!

  Ha det gott och trevlig vecka! Hej Ewa :)

  SvarSlett
 16. Åh, jeg kjenner jeg blir heeelt utålmodig! Jeg vil ha vår nåå! Men snøen som kom har ikke blitt bort, så det er bare å vente. Det er uansett godt med påskeferie:) God påske!

  SvarSlett
 17. For en nedtur med det snøfallet vi fikk forrige uke. Fortsatt ligger hele hagen hvit her i Miacasa. Og jeg som har lang påskeferie og forventninger om mye tid til hagearbeid. Ja ja…tar meg en tur til gartneriet istedet, for å drømme meg bort litt.
  Nydelig combo med ruteliljer og lysegule minipåskeliljer.
  Riktig god påske ønsker jeg deg :)

  SvarSlett
 18. Kjære vene for en kvalitet på bildene dine!! Det forglemegeibildet var rene kunstverket. Skikkelig reportasjebilde. Stemningsfullt og flott. Og like etter kom en bølge av de deiligste tulipaner (favoritter her i gården).

  SvarSlett