lørdag 12. januar 2013

Eskapist

 
 
Det er av og til deilig å flykte fra virkeligheten. Nå er flukten ikke så langt unna, heldigvis, bare ca 2 måneder. Snøklokker har alltid vært en blomst som har fått hjertet til å banke, når den dukker opp av snøen i mars. Disse bildene ble tatt i siste halvdel av mars i fjor




 


































                                   Hagemøbler har akkurat kommet ut av kjelleren.











 
I dag  har jeg laget kalender med bilder fra hagen. Bildene ble sendt til www.japanphoto.no og jeg får dem i A3-format til 30% avslag i prisen . Kjempefin måte å få bilder fra hagen på. Bildene må sendes før 15.1. For første gang har jeg laget et innlegg i Windows 8. Det har tatt lengre tid enn vanlig!
  Ha det godt!

5 kommentarer:

 1. Så vackra vårbilder!! Längtar. Vad många snödroppar du har. Hos mig vill de inte trivs. Vad trevligt med en trädgårdskalender.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Takk for en tiltrengt flukt fra vinterrealiteten til vårvirkeligheten. Deilige og myke tepper. Det gjorde jammen godt! Jeg er en kjær venn av snøklokkene. Første tegnet for meg:)

  SvarSlett
 3. Vilka vårkänslor jag fick när jag såg dina bilder! Underbara blommor och tomma krukor som väntar på att bli fyllda med ny doftande jord! Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Så fint vår bilder trenger en i vintermånedene.
  God tirsdag kveld fra Marit.
  Og takk for hyggelig kommentar på min blogg.

  SvarSlett
 5. Snart är det här alla vårkärlekar.
  Det var hemskt att köra bil här idag. Men som sagt jag körde på rätt håll.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlett