mandag 27. august 2012

Arabiske netter

I sommer har vi langt fra hatt arabiske netter. Ikke en eneste tropenatt og heller ikke fløyelsmyke augustnetter. Sånn er det bare! Vi får det helt sikkert neste sommer. Men dahliaen/georginen 'Arabian Night' svikter ikke. Den er fløyelsmyk og blomstrer villig lenge. Den klarer også fint oppbevaring i kjelleren om vinteren. Eneste trussel er sultne mus, så til vinteren skal de få henge i nettposer under taket.

                                           Her sammen med hortensiaen 'Annabelle'                                         Dead heading, må til for å få en lang blomstring.
                                         Ha en riktig fin uke!

7 kommentarer:

 1. For ei nydelig georgine og den blomstra heilt overdådig. Virkelig flott ilag med hortensiaen.
  Kjempelekkert:)
  Ha en flott kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei MarJe! Tusen takk for veldig hyggelig kommentar. Jeg har flere ganger prøvd å legge en kommentar hos deg, men så møter jeg "Bevis du ikke er en robot". Og det er tydeligvis det jeg er, fordi jeg klarer ikke å motbevise det!

   Slett
 2. Åhhh, den var bare nydelig! Så mørk og fargesterk, og så flott sammen med hortensiaen! Jeg pleier også å overvintre knollene, men jeg mister noen hvert år! Derfor sår jeg nye, og beholdningen bare vokser og vokser....Men det er ikke meg imot! Jeg elsker georginer!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 3. En av de fineste Dahliaene! Må kjøpe den neste vår. Flott sammen med Hortensia også.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Å dahlia är en av mina favoriter. Det är något med att blommorna är så vackert perfekta :-) Har tittat lite extra på hortensior, nästa år hoppas jag ha några att glädjas över! Hälsningar Maria

  SvarSlett