søndag 14. februar 2021

Primula


Primula er en av favorittene i vårhagen. De kommer igjen år etter år, og det er lett  å dele plantene.




















 Nå er det snart er slutt på kulda. Det er heldigvis meldt om stigende temperaturer til uka. Lenker til TrädgårdsFägring. Ha det godt! Anne


9 kommentarer:

  1. Hei Anne!
    Så fine primula du har om våren. De er favoritter om våren her også. Spesielt kuleprimula for de sprer seg veldig her.
    Nå er det snart slutt på kulden, og det skal bli deilig.
    Ha det godt! Klem, Marit

    SvarSlett
  2. Dejlige forårsbilleder! Selvom jeg godt kan lide vinteren, begynder jeg at længes efter foråret, når jeg ser alle de forskellige primula i festlige farver.

    Hilsen Elna

    SvarSlett
  3. Hej Anne!
    De är verkligen som små färgklickar i vårrabatten. Jag har gullviva och bollviva, tyvärr blir bollvivan inte långvarig hos mig. Har försökt så dem, men det lyckades inte heller. Gullvivan och några primula trivs bra. Så vackra.
    Ha det gott /Marika

    SvarSlett
  4. Hvor er det smukt med vibeæg i kombination med primula, men det allerbedste er den vilde kodriver med bregnen. Det er et syn jeg glæder mig til - snart.

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlett
  5. Oj vilken härlig karamellpåse du har i rabatten! Så fina och glada färger :)
    Primulan är verkligen en söt vårblomma...
    Ha en fortsatt fin vecka nu!
    Kram Titti

    SvarSlett
  6. Det er veldig praktisk med blomster som klarer seg selv fra år til år. Man trenger bare å stelle de litt med vann når det er for tørt og litt gjødsel, så har en stor glede av dem over lang tid.

    SvarSlett
  7. Älskade primulor och man kan inte ha för många. Om något år eller så så ska jag försöka så fler arter igen. Men har inte ork den här våren. Men de är tacksamma att dra upp från frö.

    Kram, Carina

    SvarSlett
  8. Jeg liker også primula. Kjøpte mange for en ukes tid siden, var på halv pris så da klarte jeg ikke å la være. Håper jeg klarer å holde dem i live til det er mildt nok til å plante dem ut. De må nok en tur nedom kjelleren først, foreløpig holder de ut i stuen, men jammen trenger de mye vann. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
  9. Hei Anne.
    Så mange fine farger! Er helt i underskudd av farger på denne tida. Kuleprimulaene er noen de første til å blomstre hos meg - de er jeg veldig glade i. Andre primulasorter har jeg ikke fått til - bortsett fra Maria Nøkkelblom - den vokser overalt :)
    Ha en fin torsdag,
    Lena

    SvarSlett