torsdag 14. januar 2021

I hagen til Spydeberg prestegård

Spydeberg prestegård har en vakker og spennende hage. Her dyrkes det blomster, grønnsaker  og bærbusker. Dette er en veldig gammel  hage fra 1700 tallet. Se HER for mer informasjon.
























 Det lille treet som står foran huset, er en lind fra 1700 tallet. Selve hovedstammen er  tykk hvor nye skudd vokser ut. Om sommeren er hagen åpen hver dag. Anbefaler hagen. Ha det godt! Anne


5 kommentarer:

  1. Hej Anne!
    En härlig solig trädgård med fina sommarblommor. Ser ut som en trädgård man gärna skulle besöka.
    Idag har vi -17 grader, men så småningom får vi njuta av alla blommor igen.
    Ha det gott /Marika

    SvarSlett
  2. Tittade genast var den ligger belägen. Det är bara en 'liten' omväg på upp- eller nerväg när jag beesöker Oslo :) Lind som vårdträd är upprinnelsen till varför min x-mans släkt heter Lind. En ung man som skulle studera till präst kunde inte ha ett vanligt sonnamn. Bryderi... ..tills han tittade på vårdträdet på gården - en Lind och även det på 1700-talet.

    Kram, Carina

    SvarSlett
  3. Så vakkert og herlig å se mitt i vinteren. God helg!

    SvarSlett
  4. Så spennende! De som lyser i solen er vel Cleome, edderkoppblomst. De har jeg ikke fått til fra frø. Prøver igjen i år :)
    Ha det fint!
    /Irene

    SvarSlett
  5. Hvor er det en skøn og farverig have, og så ser det ud til, at den ligger omgivet af en dejlig natur. Det store hvide træhus passer så fint ind i omgivelserne.

    Hilsen Elna

    SvarSlett