fredag 16. februar 2018

FuchsiaNå står fuchsiane i kjelleren uten lys. Der må de stå til frosten er over. Det pleier de å klare godt. Vi vanner dem av og til. Her står de på terrassen på slutten av sommeren.


Her står de til venstre sammen med Flittig Lise. Dette er noen stiklinger vi har tatt i løpet av sommeren. De er nesten for lett å ta stiklinger av. Det kan fort bli mange.Nå har jeg vinterferie. Det er OL og tid for å så litt. Håper å komme ut i hagen for å beskjære. I år har vi alt for god hjelp av sultne rådyr til beskjæring. Ha det godt! Anne7 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Så fina Fuchsia du har. Har en som står i en garderob. Hoppas den överlever. De har så fina färgkombinationer. Det blir mycket OS här med, härligt med vintersport.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvarSlett
 2. Dina ord om att det nästan är för lätt att ta sticklingar - jag ler och känner hur det rycker i fingrarna. Det är verkligen lätt att sätta sticklingar och få ännu fler vackra. Fina sorter har du också. Här står de i verkstan ganska mörkt men jag ser att de flesta börjar bryta grönt. Så det finns nog en biologisk klocka i dem som säger - redo för vår.

  Ha en fin helg! Carina

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Så mange fine fuchsia du har! Er en av de variegerte? Jeg hadde så mmange før avbådede og pelargonia, men så gikk jeg lei. Hadde de for varmt og de fikk lus og annen elendighet. Nå kjenner jeg på at jeg kunne tenke meg noen nye i år. Jeg synes jo de er så vakre.

  Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Hei Anne. Flotte fuchsia. Mamma elsket disse blomstene. Aldri hatt den dilla, men kanskje jeg skulle prøve meg. Det blir mye OL titting ja. Det er jo bare hvert 4 år. God helg til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Fuksia er nydelige planter, jeg har også mine i kjelleren, fikk akkurat en liten slurk vann for noen dager siden, det blir kanskje 2-3 ganger i løpet av vinteren, men ikke så mye hver gang. Flittiglise liker seg ikke så godt her, jeg sådde i fjor, men var få det ble noe skikkelig av. Her er det så fint vær i dag at jeg går rundt og verker etter å gå ut, lurer på hva jeg kan begynne på selv om det er snø. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 6. Kjekt med en kjeller hvor de kan stå frostfritt :-)
  Så fint dere har det på terassen med så mange fuchsia :-)

  SvarSlett
 7. Sikke dog en fantastisk farve på det nederste billede.
  Jeg gad godt have en frostfri kælder....på den anden side er det vist meget godt jeg ikke har det, for så ville jeg jo købe 100 dahliaer...haha.

  SvarSlett