tirsdag 30. august 2016

Hageganger og sammenplantinger


Liker veldig godt å gå på tur i hagen. Plutselig oppdage planter jeg nesten har glemt. Etter hvert har det blitt mange hageganger. Noen har nesten blitt tuneller med busker og planter på begge sider. Hagen er ikke lenger like åpen som jordene rundt. Nå må vi rope på hverandre. Det er mange kriker og kroker å bli borte i.Helichrysum petiolare 'Gold'  binder sammen andre planter . Utover sommeren vever den seg inn mellom de andre. Helt til venstre blomstrer Dahlia 'Eveline'. Den startet å blomstre først  nå i helga.Her sammen med hengeverbena. Fiolett og lime synes jeg er veldig fint sammenAmelancier spicata, junisøtmispel fanger nordavinden, litt av den i hvert fall. Vi klipper bort greiner som vokser utover for at den ikke skal ta så stor plass i bredden.Her er det litt av hvert. De burgunderrøde blomstene er sjokoladekosmos. Ha det godt! Anne


9 kommentarer:

 1. Jeg vet jeg har skrevet det før, men det er så himla fint hos dere. Lime og lilla er knallfint sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir så himla glad for at du skriver det. Tusen tAkk!

   Slett
 2. Jeg vet jeg har skrevet det før, men det er så himla fint hos dere. Lime og lilla er knallfint sammen.

  SvarSlett
 3. Flotte hageganger! Jeg liker så godt den jungelfølelsen jeg får av å se på bildene.
  Hengeverbena er en fantastisk plante. Jeg kjøpte noen i vår, og de er like fine fortsatt. De og blodbeger holder koken, mens mye annet er kompost nå. Lime og lilla er fint ja.

  SvarSlett
 4. Hej Anne!
  Så fint du har det, härliga vyer. Du har helt rätt, lime och lila är fint ihop. Hängverbena får jag tänka på till nästa vår.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 5. I love the jungle like garden with that hidden cup of tea.
  Have a nice day!
  Janneke

  SvarSlett
 6. Flotte hageganger og samplantinger! Og du har helt rett i at fiolett og lime er nydelige sammen! Fantastisk hage du har! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Så koselig det ser ut! Fint med ganger og bortgjemte hjørner :-)

  SvarSlett
 8. Takk for fin tur, helt enig, det er utrolig deilig å gå rundt i hagen, tiden forsvinner helt. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett