onsdag 10. august 2016

Blomstring i hagen vår 10 august


Har behov for å vise bilder fra hagen på en stille dag. Denne uka har det blåst noe vanvittig. Krukker har blåst i bakken og blitt knust. Dahlia har blitt revet tvers over ved rota. De har stått "lunt" til ved veksthuset, så jeg tror kanskje det har vært en virvelvind som har sneket seg inn.Helenium 'Moerheim Beauty'  og Verbena hastataDet er så deilig at det stadig kommer nye blomster. Purpursolhatt 'White Swan 'som ble sådd for 2 år siden.Rett før de beskjæres. Takk for i år!Margerittene har holdt seg fint i sommer.
       Dahlia 'My Love' som står i le for epletreet har klart seg fint. God  augustnatt! Anne


10 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Ja, det har virkelig blåst mye de siste dagene, og det er jo så ergerlig at krukker blir knust og blomster som knekker! Huff...
  Men det er nydelige blomster du viser, og 'Moerheim Beauty' og Verbana hastata var virkelig flott i sammen! Nydelige farger som passet utrolig godt i sammen :)
  Vi får håpe at vindværet er over for denne gang. I dag er det kun 5 grader her...

  Ha en fin augustdag!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Jobbigt med så kraftiga vindar. Här har vi fått lov att stötta upp lite höga växter men vi skonades från de värsta vindarna. Ser ändå väldigt fint ut hos er. Snyggt med Helenium och Verbenan tillsammans!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så leit med den kraftige vinden til deg. Ikke moro når planter blir ødelagt. Det vet jeg endel om, og det kan bli mange buketter inne noen ganger.
  Nydelig blomstring til deg tross været:-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Hej Anne!
  Vi har haft kraftig vind i flera dagar, hoppas det avtar. Ser lite lugnare ut idag. Det blommar fint hos dig. Jag väntar på mina Dahlior, än så länge är det bara en som blommar.
  Ha det fint / Marika

  SvarSlett
 5. Har blåst helt sansløst for å være her de siste dagene. Alt i alt har det heldigvis ikke blitt noen særlig store skader. Helenium og verbena var så utrolig vakre sammen!

  SvarSlett
 6. Det er samme vinden som har vært her. Peonen har knekt....
  Mye flott i hagen din likevel :-)

  SvarSlett
 7. Det er så kjedelig når vinden ødelegger! Det har gått hardt utover noen av plantene her også. Nå satser jeg på sommervær igjen til uka! God helg!

  SvarSlett
 8. Her i det vestligste Jylland har det også blæst meget. Det er så ærgerligt, når blomster bliver ødelagt. Heldigvis ser det ud til, at du stadig væk har mange fine blomster. Det ser så dejligt sommerligt ud med sådan en stor gruppe margeritter, der står og kikker op mod solen.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 9. Vackert vackert!
  Här har det mest varit torrt och kallt efter torrt och varmt. Jaja, vi får söka det vackra och du visar - som vanligt - sådant!!!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlett
 10. Så skjønne sensommerstauder! Du er så flink å få dem til. De strutter og blomstrer av all makt! Ser herlig og romantisk ut.

  SvarSlett