onsdag 4. november 2015

Hagen er i ferd med å ta en hvil


Tomme krukker og hvilende Buddha. Krukkene blir plassert i veksthuset for vinteren. Krukkejorda og plantene havner på komposten. Oktober har vært en fin tid å jobbe i hagen. Nå er det meste av det som skal være i hus - i hus.Cobeae scandens, klokkeranke er tatt ned fra lerketreet. Den ble over 8 meter. Den slo fjorårets rekord med noen cm.Løk ble satt for snart 2 uker siden.Hagemøblene er vasket.Det er deilig å finne ringblomster som lyser opp.Det er i grunnen godt å kunne ta en hvil. Bare vinteren ikke blir altfor lang.
 Ha det godt! Anne


15 kommentarer:

 1. Vilken vacker himmel. Så härligt det ser ut med alla lökarna i jorden.
  Skönt att ha höstbestyren under kontroll:)
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Hei Anne!

  Deilig å ha gjort unna det meste før vinteren kommer. Pga. det milde været, så blir vinteren kortere uansett. Godt å tenke på!

  Vakker himmel!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Vilka underbara rofyllda bilder, känns som trädgården går i dvala, och det gör den ju. Klockrankan är imponerande med sina 8 meter. Min blommade i år, med två blommor. Härlig röd himmel.
  Ha det fint!
  Kram Marika

  SvarSlett
 4. Oi, for en mengde med løker du har satt. Det blir vakkert! Her er hagen, krukker og møbler satt inn for et par uker siden, og jeg må nok innrømme at jeg bare så vidt har vært i hagen i det siste. Det er ikke så mye å gjøre eller å se på nå - brunt i brunt. Det er for så vidt litt deilig med "hagefri" også, men der er ikke lenge til det igjen begynner å klø i fingrene! Ha det bra så lenge

  SvarSlett
 5. Flott høststemning i hagen din! Og så inspirerende med alle de løkene! Jeg må huske å få tid til å sette mine få før jeg avslutter vinterstengingen her. Klokkeranjke har jeg aldri dyrket, men så stor i et tre må jo være litt av et syn!

  SvarSlett
 6. Flott høsthage, og spennende med alle løkene! Noe å glede seg til når våren kommer :)

  SvarSlett
 7. Vi rydder ut og vi rydder inn he he men så er det så mye hyggeligere når våren kommer og alt er klart for bruk igjen.
  Så mye flott løk det blir noe å glede seg til når de kommer opp av jorden i flotte farger.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 8. What a very charming post. And - oh, I have to wait for spring to see your beauties!
  Happy days
  Elisabeth

  SvarSlett
 9. Åh, så stilig det nærbildet av leirkrukka er! Spennende fargespill :-)

  SvarSlett
 10. Det er et fint rituale å rydde inn for høsten - med et snev av vemod. Litt av en rekord dere satt med 8 meter i år! Sky is the limit. Masse løker har du også fått i jorden. Det er bare å glede seg til våren mens hagen tar en velfortjent hvil.
  God helg.
  Jannicke

  SvarSlett
 11. Så flotte vinterstengingsbilder! Masse flotte krukker og masse løker. Det må bli flott til våren. I år har jeg bare satt hvitløk. Men har satt en del løk de to foregående åra.

  SvarSlett
 12. Vilken baddare du är på att sätta lök, vilken vårfägring du kommer att få! Snygga krukor har du också. Älskar krukor som dina som börjar få den där vackra patinan. Kramen!

  SvarSlett
 13. Verkar vara förberett för vinter hos er. Vilken superplanta av Klockranka! Med så många tulpaner i marken finns något att se fram emot om vinter skulle bli lång.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 14. Wow, så flink du er til å få ting gjort. Jeg har så vidt begynt vinterforberedelsene, kommer vel til å stresse rundt som en gal for å få inn frostvare planter når den tid kommer, men foreløpig går det veldig tregt.:)
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 15. Deilig å få alt klart til vinteren !
  Og hvilken mengde løk dere setter ned. Vi er imponert !
  (Jeg sliter litt med å følge opp å legge inn kommentarer.20-30 min bak skjermen pr dag er maks av hva jeg greier, og jeg har gjort ganske lite i hagen denne sommeren) Derfor ligger vi litt lavt når det gjelder bloggaktivitet.
  Håper å komme sterkere tilbake etterhvert :-)
  Ha en fortsatt fin helg.
  Eirin

  SvarSlett