søndag 13. september 2015

Sommer i september


Det er fremdeles sommer i hagen. Dahliane blomstrer for fullt. Det gjelder å fjerne visne blomster slik at nye knopper kommer. En deilig og lat syssel. Staudene får stort sett beholde sine visne hoder. De er så fine om vinteren. 
Under er en ny dahlia i hagen, 'Mom's Special'. Var en stund usikker på om jeg likte den pga gigantiske blomster, men den skal tas vare på til neste år.


Det er alltid kaos ett eller flere steder i hagen                                           Ha det godt! Anne

11 kommentarer:

 1. Jeg ser at du har mange blomster i lilla/rosa, som ser veldig romantisk og elegant ut. Ingen høstfølelse enda når jeg ser på bildene fra din hage.

  SvarSlett
 2. Hej Anne! Mycket fint som blommar, gillar din nya Dahlia, gillar att den är randig. Har för andra året köpt en Black Berry Ripple, som är randig med mörkare ränder. Första året blev det något helt annat, och nu i år ser jag ingen som liknar den. Den liknar din fina.
  Ha det bra!

  SvarSlett
 3. Vackra sensommarbilder! Dahlian är väldigt vacker, och så tacksam sen. Blommar ju ända fram till första frosten. Ha det gott!
  Titti

  SvarSlett
 4. Så snyggt det blommar i lila, verkligen fint. Skriver upp flera tips:). Hörn av kaos finns här, försökte ta mig an ett i går:)
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvarSlett
 5. Hei Anne!

  Nydelige bilder av dine mange flotte dahlia. Liker så godt fargene du har på de.
  Spesielt den siste var helt skjønn!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 6. Då vet jag vad jag måste köpa till nästa år Mom's Special !!!! Den sista dahilan vad också väldigt vacker!!

  SvarSlett
 7. Masse flotte bilder fra den frodige flotte hagen din som absolutt ikke har skjønt at det er september. Nydelige dahlia! Min ene har ikke rukket å blomstre enda, men jeg håper i det lengste allikevel..
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 8. Du får så flott til georginene...den ene flottere enn den andre!
  Har du ikke snegler?
  Litt kaos her og der hører med i hagen:)
  takk for din hyggelige respons på nettbutikken:))

  SvarSlett
 9. Härliga färgkombinationer! ♥

  SvarSlett
 10. Å ja, Dahliaen 'ho mor spesial' fortjener definitivt plass neste år synes jeg:) Jeg er så begeistret for alle dine vakre kombinasjoner. Så delikate og luftige. Edderkoppblomsten er riktig så fin. Ha en god kveld!
  Jannicke

  SvarSlett
 11. Å så skjønn dahlia! Den likte jeg kjempegodt:) kunne absolutt tenke meg å ha den. Mange fine septemberblomster hos deg:)

  SvarSlett