fredag 27. september 2013

What a difference a night made - september!


September kan føre med seg store endringer og det gjorde det denne uka. To netter på rad har temperaturen vært nede i -2 grader. Det endte med knall og fall.
De fleste bildene er tatt forrige helg. De siste taler for seg selv.
"Blommig fredag" hos Bland rosor och bladlöss kan du finne mange innslag som tolker september.


                         Cosmosen i cosmosgangen rakk å blomstre før frosten kom.
                                En dahlia som ble sådd i våres.                                                 Ringblomster og dill                                                    Au revoir!

 Ha en riktig fin hagehelg! Her bretter vi opp ermene og gjør oss klar til andre tider. Anne
 

12 kommentarer:

 1. Så vackra bilder. Underbart ljus. sensommaren fick ett snabbt slut, och hösten är här. Jag tycker det känns helt okej, brukar annars kämpa emot och vilja ha kvar sommaren.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Hei!

  Herlige bilder! Ja, det er stor forskjell på før og etter frosten dessverre. På yr ser det ut som det blir mildere igjen, så kanskje det blir litt varme fremover likevel.
  Dahliaen din som du sådde ble kjempefin!

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 3. Vilka fina höstbilder på många fina växter.

  Trevlig Helg

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av septemberblomstring! Det er alltid litt trist med den første frosten. Mange planter står jo nesten på sitt fineste nå. Her var det rim på marken i gåt, selv om det var noen få plussgrader. Ingen planter ble ødelagt heldigvis.
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 5. Deilige bilder! Det er visst blitt høst, ja. Her har frosten tatt mye blomstring og hagen forbereder seg på vinterdvalen. Trist, men uunngåelig.
  Håper vi får mye bra vær framover.

  SvarSlett
 6. Vad fint det blommar hos dig, Dahliorna är fina, mina har redan vissnat, ha en skön söndag!

  SvarSlett
 7. Där har du fångat september jätte fint.
  Ha en fin söndagskväll
  Kram Meta

  SvarSlett
 8. Sukk hjerte, brist ikke....):) Det er blandete følelser med denne høsten.... Vemodig å vinke hadet til sommeren, samtdig er det mye fint høsten bringer med seg også. Med alle de potteplantene du har, så må det ligge mye jobb bak. Ha en fin kveld Anne.

  SvarSlett
 9. Etter ei uke ferie med sol og bad, så er det hyggelig å stikke innom bloggene og legge igjen en beskjed der jeg blir værende lengst. Og hos deg blir jeg alltid litt ekstra for å titte på de fine og stemningsfulle bildene. Ha en fin uke Anne, med eller uten frost!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så utrolig hyggelig sagt, blir så glad.

   Slett
 10. Så nydelige bilder dette var! Jeg synes høsten er helskjønn hos deg, rett og slett, den pottesamlingen var bare lekker! Den var skikkelig dekorativ hele året rundt. Så fint det var.

  SvarSlett